Divadlo Járy Cimrmana
hoří vesnice
Je připravena
priráží a vlhne

Loď v přístavu
námorníci v lihu
Salamandra ztrácí škvrny
všechno naopak

Nesedí mi tu mrtvola
oběšenec visí předse
a tak se stáva zvykem
co se tu děje

Vzpomínky na minulost
hlavou mlátí člověku
budoucnost šla srát
bude prdel

Tak postrádam zmysel
stejne zmysly berou si pauzu
píšu sem hovadiny
a tak se stáva zvykem

 Blog
Komentuj
 fotka
smajlicek12  20. 12. 2010 20:32
ách, ta tvoja čeština



nice ... i keď neviem v tom čítať, čítať medzi riadkami, no ty vieš, čo si povedať chcel
 fotka
okay  21. 12. 2010 12:10
úplný nezmysel

i keď...každej vete sa dá dať dvojzmysel.
 fotka
tikalok  21. 12. 2010 12:16
to je v akom jazyku?
 fotka
sarah_whiteflower  21. 12. 2010 12:21
Treba si to hodiť aspoň do Google Translatoru, keď už nie nič iné, je tam neskutočne veľa neskutočne hrubých chýb!
 fotka
hovado  21. 12. 2010 20:17
ach @sarah_whiteflower ... to by si nebola ty... pozdrav toho svojho, aj on do mňa nejak dlho nejebal... čo sa deje miláčik?
 fotka
popolcek  21. 12. 2010 20:18
mne sa to páči!



 fotka
sarah_whiteflower  21. 12. 2010 20:52
@hov ädo Tentoraz vysoko postrádam zmysel tvojho komentára, pretože neviem o tom, že by som bola na teba akokoľvek naviazaná alebo ti pravidelne písala nejaké "jebavé" komentáre ku tvojim blogom či statusom či čomukoľvek inému. Dokonca si tvoju existenciu na Birdze všímam iba občas.



Moja rada bola myslená v dobrom a myslela som, že normálny, inteligentný dospelý človek je schopný ju v dobrom pochopiť. Naozaj tam máš vážne chyby a vážne nedostatky. Nehovorím to z brucha, dva roky som sa pohybovala v česky hovoriacom prostredí a aj ja, kebyže niečo napíšem po česky, tak tam mám trilión chýb. Takže neviem, prečo sa urážaš, urazila som ťa ja? Napísala som to nevhodne? Či vulgárne? Urazila som ťa tým? Píšem iba to, čo je pravda z môjho pohľadu. Ja proti tebe nemám (na rozdiel ako vidím od teba, čo ma prekvapuje) nič.



Mimochodom, tvojho miláčika @tikalok - a nepozdravím, pretože práve pečie medovníky. Ale keď dopečie, tak by si toho svojho miláčika mohol pozdraviť sám a nerobiť si zo mňa, "ktorá by som to nebola ja" (naozaj postrádam zmysel tejto vsuvky, ale verím, že mi ju osvetlíš) poštového holuba. A vlastne, keďže je to tvoj miláčik, tak nechápem, prečo nekomunikujete radšej spoločne iba vy dvaja, pretože tak pekne mu ani ja nehovorím.
 fotka
tikalok  21. 12. 2010 21:06
@hov ädo ja som nikdy, opakujem NIKDY nemal dôvod do teba "jebať" a ani som tak nikdy nerobil. Kým si nezačal mať hlúpe poznámky, vtedy to bolo prvýkrát Takže netrep hlúposti, ďakujem!
 fotka
hovado  22. 12. 2010 18:42
@sarah_whiteflower čítaj nadpis blogu



@tikalok Nie neverííím nikdy... fakt nikdy
10 
 fotka
sarah_whiteflower  22. 12. 2010 18:51
@hov ädo Ale ja stále nechápem, čo má báseň bezo zmyslu spoločného s úrovňou písanej češtiny. Podľa mňa sú forma a obsah dve rôzne veci, dokonca nás to tak učia aj na vysokej, tak teda prepáč, ak ty vieš niečo iné.
11 
 fotka
tikalok  22. 12. 2010 18:53
@hov ädo daj príklad, budem rád. Ja ak si pamätám dobre, naozaj som nikdy na teba nijakým spôsobom nereagoval, ani ti nič nepísal.. a niečo škaredé už vôbec nie, takže sa ma prosím nesnaž oblbovať. Netuším, o čo ti ide
12 
 fotka
hovado  22. 12. 2010 18:58
@tikalok už sú to nejaké tri roky dozadu pokiaľ sa nemýlim a dobre počítam... fórum za fórom, komentár za komentárom...



@sarah_whiteflower A učili ťa aj čo je dadaizmus?

Asi obnovím znalosti a pomôžem si tetou Wiki -

Dada: Pre jeho diela je charakteristická úmyselná nerozumnosť a odmietnutie prevažujúcich štandardov umenia, propagovali totálnu anarchiu v živote aj v kultúre, absolútnu slobodu tvorby a umenia zbavené sociálnej funkcie.



Podľa dadaistov nebol Dadaizmus umelecký smer, ale jeho opak. Nakoľko sa umenie zaoberá estetikou, dadaizmus ju ignoruje, ďalej sa snažili, aby ich diela nemali žiadny význam - výklad ich diel bol celkom závislý na divákovi. Vtedy bežné umenie sa snažilo pôsobiť na ľudské city, dadaizmus sa snažil urážať.
13 
 fotka
sarah_whiteflower  22. 12. 2010 19:05
@hov ädo Predstav si, že ma učili. Aj sama som sa učila, nemuseli to do mňa liať. Avšak úprimne, pouč ma, pretože ja nepoznám ani jedného dadaistického autora, ktorý by písal sfušovaným akožejazykom s gramatickými chybami. Že niečo nemá zmysel NEZNAMENÁ, že je to písané s gramatickými chybami hodnými... no, ako som ti vravela, použitia Google Translatoru. Ale ak je pre teba toto dada, tak teda prosím
14 
 fotka
tikalok  22. 12. 2010 19:09
@hov ädo ty si patologický klamár? prečo si vymýšľaš? povedz mi o tom ešte niečo, keď si na také niečo neexistujúce tak dobre pamätáš.. čo som ti vtedy písal? aby som si bol stopercentne istý, prebehol som si cez google výskyty našich mien v birdz fórach a nenašiel som vôbec nič, takže si si ma zrejme s niekým pomýlil. ja neviem, to ťa baví robiť zo seba vola? lebo mňa toto nebaví.
15 
 fotka
hovado  22. 12. 2010 19:22
@tikalok Neviem presne o čom to už bolo, nebuď malicherný, teda toto si fakt nepamätám. Fakt už nemám šajn.



či ty si spomínaš o čom si si s kým písal pred troma rokmi?
16 
 fotka
tikalok  22. 12. 2010 19:27
@hov ädo takže to, že koment za komentom a fórum za fórom som ti niečo zlé písal, to si pamätáš, ale prečo som to robil, čo som písal a čo si mi na to ty odpovedal, to si nepamätáš ani v jednom prípade...

a ja si to nepamätám tiež, rovnako ako si nepamätám, že by som na teba vôbec niekedy nejako reagoval. google mi tiež dáva za pravdu, to je zaujímavé... samozrejme, že som ani nečakal, že si na niečo spomenieš, keď sa nikdy nič také nestalo.



nepamätám sa, o čom som si s kým písal pred 3 rokmi, ale keď som mal s niekým nejaký konflikt, to si pamätám ľubovoľne dlho...



budem rád, keď si na niečo spomenieš a niečo nájdeš, nemysli si, že to nechám len tak... keď ma raz už napadneš a obviníš, tak ja si rád počkám, ako zo seba blbca spravíš kompletne.
17 
 fotka
hovado  22. 12. 2010 19:46
Bolo to niečo aj s tunidlom... AK si spomínam dobre a to teda neviem s istotou, tak sme sa vtedy bavili ohľadom rasizmu, alebo o niečom "čiernom" Neviem presne aká to bola téma, ale točilo sa to okolo rasizmu.



Ty si sa vtedy pridal a tu a tam si podpichol.
18 
 fotka
tikalok  22. 12. 2010 21:42
@hov ädo no dobre, opomeniem fakt, že @tunidlo -a som pred 3 rokmi ani nepoznal... je zaujímavé, ako sa to zo strašného jebania v každom fóre a komentári zmiernilo na občasné podpichnutie... príliš dôveryhodnosti ti to teda nepridalo, táto výrazne odľahčená historka už síce vyzerá uveriteľnejšie, ale i tak tvrdím, že sa nič také neudialo a už o tom viac ani nebudem diskutovať.



inak, zrejme historicky jedinú moju reakciu na teba som našiel v tomto fóre » www.birdz.sk/diskusie/nosite...
a píšem tam takú jednu ujasňujúcu poznámku ... ak toto pokladáš za "jebanie", to mi je ťa potom celkom ľúto
19 
 fotka
depropex  22. 12. 2010 23:23
ja som relatívne pochopil, dúfam že správne



ja som tam až toľko hrozne veľa chýb nenašiel, okrem nadpisu a posledného odstavca, čo si myslím že bolo mišovým umeleckým zámerom, ale niektorí ľudia to asi nedokážu pochopiť
20 
 fotka
hovado  23. 12. 2010 00:47
@tikalok tak to nebolo pred troma, ale pred dvoma... no neposedme sa no.



O tie arafatky nešlo.
21 
 fotka
hovado  23. 12. 2010 00:58
@sarah_whiteflower



Divadlo Jari Cimrmana

hoří vesnice

je připravena

přiráží a vlhne



Loď v přístavu

námořníci v lihu

Salamandra ztrácí skvrny

vše naopak



nesedí mi zde mrtvola

oběšenec visí přece

a tak se stává zvykem

co se tady děje



Vzpomínky na minulost

hlavou mlátí člověku

budoucnost šla srát

bude prdel



Tak strádam smysl

stejně smysly berou si pauzu

píši sem hovadiny

a tak se stává zvykem



pokud to chceš, prosím, tady to je.

Někdy hantýrka, nebo pokud chceš nářečí je fakt břemenem.

Chudák Nohavica, Plíhal a Kryl ... co by jsi jim napsala jako koment bych nechtěl vidět ... :/
22 
 fotka
sarah_whiteflower  23. 12. 2010 07:52
@hov ädo Prečo by som im mala písať nejaký koment?

1. Ani jeden z nich nepísal poéziu, aspoň nie takú, čo by videli masy ich fanúšikov (my tuná na Birdzi máme ale fanúšikov IBA tu)

2. Všetci boli rodení Česi a to, čo by si ty teoreticky mohol pokladať za "nedokonalú češtinu", nie je nič iné ako český "hantec" neboli po našem nárečie. A to je setsakramenský rozdiel.

3. Pri všetkej úcte, všetci títo traja páni boli umelci.

4. Ďakujem, že si sa nevyjadril k dadaistom, upevnila som si svoj názor na určité fakty okolo tvojej osoby, a o to viac sa bavím

5. Ani jeden z pánov, ktorých si spomenul, nie je dadaista. Ale to dúfam teda už vieš aj bez toho, aby som ti to pripomínala.



Ale vymieňať si s tebou názory nemá najmenší zmysel, ako tak pozerám, pretože ty si vieš vycucať argumenty naozaj aj z prsta. Čo na tom, že stojace na stračej nôžke a tak rýchlo znegovateľné, hlavne, že nejaké sú, však? A to teraz nenarážam samozrejme iba na debatu, ktorú sme viedli medzi sebou my dvaja, tá, ktorú si predviedol s "tvojím miláčikom" (zaujímavé, že som opomenula, žeby si sa mu niekde za tie urážlivé slová ospravedlnil, ale budiž) je ešte omnoho zaujímavejšia. Si zvláštny človek
23 
 fotka
hovado  23. 12. 2010 17:41
prepac, ze ja nie som nejaky velky umelec. Asi podla teba nemozem pouzivat hantyrku, ja na to prosto nemam pravo.



(a budes ryt a budes a neprestanes, len mi kazis naladu. Serem ti na hlavu, bud ako bud, je to napisane, ako to je napisane a ked sa ti to nepaci, pal niekam tam... )
Napíš svoj komentár