Práve som sa rozhodla napísať svoj prvý blog, tak vás prosím o maximálnu toleranciu.

Už dávno som niečo chcela napísať, ale nikdy nebolo o čom, Včera sa mi však stala síce pre mňa neobvyká, ale inak bežná vec. Totiž, spadol mi do záchodu mobil.

Stalo sa to takto:
Ako vždy pred spaním som sa vybrala na malú potrebu, aby ma taká nepríjemná vec nerušila počas spánku. Keďže som celý večer esemeskovala tak som mala mobil vo vrecku na teplákoch. Po vykonaní potreby som vstala s myšlienkou, že spláchnem, ale v tom ma prerušil zvuk ako po vykonaní veľkej potreby, čo ma prudko prekvapilo. V návale paniky som vnorila ruku do hlbín takzvaného wécka (pochopitelne PO potrebe) a našmátrala som mobil. Samozrejme som hneď bežala do kúpeľne, a že: Čo teraz? Prvý krok bol taký, že som ten mobil ešte opláchla vodou aj z umývadla (veď nechcem taký...ošťatý). Jasné, že mobil nešiel, ale načo som ho ja vôbec zapínala? Čo človek neurobí vprvom momente Následné kroky však boli našťastie múdrejšie a mobil si našiel miesto na radiátore. Ráno som ho zapla a spočiatku vyzeral v poriadku, ale v zápätí začal displej blednúť a blednúť...takže som sa zľakla a vypla ho. Na druhý krát pre istotu neposlúchali tlačítka a na tretí krát len svietil a vybroval. Po opätovnom sušení však funguje až na malé kozmetické chybičky na displeji.

Ale pointou bolo zistiť, prečo sa mobily a záchody tak neuveriteľne priťahujú. Sú si sympatickí? Aká sila dostala mobil z môjho vrecka do záchoda? (samozrejme, že viem ako - tepláky majú jednoducho plytké vrecká a mobil vypadol keď som vstávala)

Išlo mi hlavne o tú radosť niečo napísať tak budem rada ak strpíte moje nezmyselné myšlienkové pochody.

 Záchod
Komentuj
 fotka
nixinella  17. 10. 2009 01:11
spoko DD aj mne spadol mobil do záchodu, vypadom mi z tašky ako som vstávala ale moj uz nefunguje vobec...
 fotka
ambracierna  17. 10. 2009 12:56
kamarátke sa podarilo ho aj spláchnuť
 fotka
simuliatko  15. 4. 2011 23:02
mne raz mobil padol do potoka,ke´d som preliezala jeden plot ( mala som asi 12 ...potom fungoval

a raz sa mi podarilo oprať iPod shuffle aj zo sluchátkami,keď som si ho nechala vo vrecku riflí 2týždne sa sušil,nabíjal...a funguje
 fotka
turgon  18. 5. 2012 17:19
toto je jedna z výhod toho že som chalan, nemusím sedieť na doske
Napíš svoj komentár