Isto to mnohí poznáte. Základná škola, veľký kolektív, prvé lásky- ak sa to dá tak nazvať, vzplanutia, zhrešenia (v dnešnej dobe nič nové), ale aj hanblivosť, nie práve ideálne telesné proporcie a ten šok-puberta.
Stredná všetko zmení- iní ľudia, iné veci, iné pohľady, iné nároky, iný výzor častejšie vzplanutia, kolektív vás výraznejšie mení (často práve tu sa naučí štandardný študent piť). Niektorí si tu nájdu osudovú lásku a venujú sa iba jej, ale tí druhí- ako sa vraví milujú všetky baby rovnako. Diskotéky, žúrky, chaty, často aj 5 vystriedaných partnerov za jeden večer a v ústach máte summit DNA.
Vysoká opäť veľa vecí zmení pribudne starostí strastí problémov ale i radostí a pekných zážitkov. Tí, ktorí sa ani tu nezmenia opäť milujú všetky rovnako. Ku žiadnej sa nechcú viazať každú len na chvíľu, týždeň mesiac a hneď to aj vymeniť treba. V podvedomí je už zakorenené, že automaticky treba každú baliť a lichotiť jej hádzať po nej očami a úsmevmi, lichotiť jej za každú cenu a získať ju nech sa deje čokoľvek. Samozrejme každý má isté hranice. (domyslite si). Ste milovaný, nenávidený, odporný ale aj riadne hustý a medzi svojimi ten skúsený, ste casanova, balič, kurevník, klamár podvodník, lámač sŕdc proste všetko a nič. Ale vy nechcete byť zlý. Ozaj chcete všetky milovať, ozaj chcete všetky pri sebe mať dotýkať sa ich lichotiť im mať ich čo i len na chvíľku rád a potom na ne už len spomínať- láska je vec zradná, vec nepremyslená a zlá, dostane vás po každej stránke na dno a niekedy aj na piedestál ale treba to riskovať ? (Možno sa kurevníci boja ale nedajú to nikdy najavo) Na druhej strane ako casanova môžete občas skončiť "s chrapinou na dlažbe", ktorú tam vyplujete po tom, ako vám niekto upraví fasádu, lebo obťažujete jeho dievča. Tak predsa sa všetko pre a proti, tak žime, ako sa nám páči !!

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár