Od začiatku, ako som ta prišiel sa mu ústa nezatvorili. Rozprával v podstate bez prestanie a jeho okolie podchvíľou vybuchovalo smiechom a skoro sa už váľalo po zemi. Trefné poznámky, zážitky, grimasy-to všetko v ľuďoch budilo skvelú náladu a šťastie.
V hluku padajúcich kuželiek bolo počuť buchnúť dvere. Obzrel sa a uvidel ju. Ako vždy ladne kráčala na tých svojich najdlhších nohách na svete, na tvári nenútený prirodzený výraz, ako vždy skvelo oblečená a pri pohľade na nás sa na jej krásnej tvári zjavil drobný úškľabok značiaci, že večer sa ešte len začína.
Už pri prvom pohľade cítil tlkot svojho srdca niekde v hrdle a vedel prečo to je. Venoval jej najkrajší úsmev aký dokázal so svojím bielymi zubami vyčariť a pozdravil ju. Bola úžasná-každý jej pohyb, zvuk jej hlasu a nádherné očká zasadené hlboko do tváre, ktoré naznačovali, že pre tie sa oplatí bojovať-a bude to tvrdý boj. Opäť zavtipkoval-pre zmenu na tému zväčšených pŕs vedúcej podniku a okolie opäť vybuchlo smiechom. Po pár minútach, keď sa už nikomu nechcelo stáť pri bare sme sa premiestnili do kruhu pohoviek s okrúhlym stolom. Ako vždy sadol som si do stredu poloblúku a ona si sadla vedľa mňa. Bundy a prebytočné oblečenie sme zhádzali na kopu a zahatali tak hodný kus z pohovky. Vzhľadom k ročnému obdobiu to bola nevyhnutná obeta. Pokračovali sme v debate-môjho srdca šampiónka rozprávala o tréningu v tanečnej škole a ja som hltal každé jej slovo, akoby malo byť posledné. Po pár chvíľach už pred nami svietili poháre s tým najlepším alkoholom na svete-Finlandiou cranberry. Baby okolo mňa v očakávaní čakali, kedy vypijem zlovestný poldecák svojím klasickým- "na maršala" a po štrgnutí som si priložil pohárik k lícu, pridržal ho dlaňou, a prekútil si ho po líci až do úst-bolo počuť mierne zdesenie, ba až znechutenie no aj veľký smiech. Aj ona sa smiala. Jemne sa ma dotkla na stehne a začala mi čosi rozprávať-nerozumel som ani slovku bol som v siedmom nebi. Jej ruka bola horúca ako kameň rozpálený slnkom a vnášala do mňa nesmierne pocity radosti a nádejí. Počúval som s nesmiernym nasadením-lebo to majú baby nesmierne radi-a ona rozprávala a rozprávala a jej prikyvoval na každé jej slovíčko. Občas sa zakoktala a zasmiala sa sama na sebe, načo som ju jemne pohladil po ruke štýlom "to je ok" a ona pokračovala. Večer plynul drinkov bolo stále viac a nálada gradovala. Bola už pripitá-bolo to vidieť a čoraz častejšie sa mi dotýkala. Začala ma štekliť čomu som sa "úporne" bránil a držal jej ruky a snažil som sa vracať údery. Cítil som sa doslova ako pri orgazme radosti, že môžem byť s ňou a rozosmievať ju....

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár