Čo ak je tento svet úplne o niečom inom ? 

Čo ak zmyslom nášho života je niečo iné ako to čo si myslíme? 

Čo ak by sme nemali byť šťastný? 

Čo ak je šťastie zlé?




Svet je ako kolotoč. 

     Kedysi som videla v jednej nemenovanej rozprávke ako prebieha život. Je zviera, ktoré je bylinožravé a je požierané iným mäsožravým zvieraťom, ktoré ale keď zomrie premení sa v trávu a trávu je to prvé zviera.  Je to takto aj u ľudí? Zmeníme sa na niečo užitočné čo bude potrebovať niekto iný? 




     Keď si tak premyslím, prečo nejaký človek vymyslel drogy? Šlo mu o šťastie, alebo o to aby zmanipuloval ľudí?  Čo naplnilo jeho túžbu? Splnila sa jeho láska? Splnil sa jeho cieľ?




     Šťastie. Rozoberme si čo je to šťastie. Endorfíny nám dávajú pocit radosti, pocit toho, že sme niečo dokázali a tento istý pocit nám dávajú aj drogy.  Je to teda správne? Mali by sme to podporovať? Čo ak ...?



 Úvaha
Komentuj
 fotka
mygate  28. 1. 2016 12:05
zmenis sa na spomienky. ci uzitocne ci nie, zalezi od..vsetkeho.

clovek nevymyslel drogy. to priroda ludia ich len pouzivaju / zneuzivaju (dosad si svoje) neslo o manipulaciu, myslim. skor o to, nech kazdy spozna sam seba dokonale

stastie sa neodija od drog ani nicoho materialneho co si kupis, snupnes, nechas sa tym pojebat, vlastnis. stastie je odrazom tvojho pristupu k zivotu a vyplynie aj zo zdanlino malilinkyc veci.
 fotka
mygate  28. 1. 2016 12:06
jo, a vynchava mi klavesnica, tak si domysli chybajuce pismenk. vzdy tozistim az potom, lebo som lenivy citt po sebe
 fotka
ajatus  28. 1. 2016 14:55
Tak nič.
Napíš svoj komentár