Ahojte, potrebujem poradiť ohľadom ukončenia štúdia vysokej školy a následne nástupu na druhú Vš
jednoducho chcem ukončiť štúdium na technickej univerzite vo Zvolene a nastúpiť na UVLF do Košíc .. zaujíma ma len či vôbec mám štúdium vo Zvolene ukončiť a
@bubo969 hlasit sa mozes aj na 10skol aj spravit prijimacky, zavazny je az zapis na danu vs...a tak ci tak budes platit ci uz pre subezne studium alebo prekrocenie st. Dlzky, takze to mas jedno. Urob tak ako ti tu pisali.
prihlášky si môžeš podať aj na 100 vysokých škôl, aj prijímačky môžeš robiť na 100 rôznych vysokých školách, záväzný je len zápis, ten môžeš absolvovať len na jednej vysokej škole..
Neukončuj štúdium vo Zvolene, podaj si prihlášku do KE, kým bude zápis tak ťa zo Zvolena určite vyhodia a ak nevyhodia (napr. že si mal dostatočný počet kreditov do nasledujúceho semestra) tak musíš požiadať o ukončenie štúdia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
či to na slovensku sa to neráta na semestre?
Neukončuj štúdium vo Zvolene, podaj si prihlášku do KE, kým bude zápis tak ťa zo Zvolena určite vyhodia a ak nevyhodia (napr. že si mal dostatočný počet kreditov do nasledujúceho semestra) tak musíš požiadať o ukončenie štúdia.
taktiež som na inej škole( a hlásim sa na uvlf), takže nič neprerušuj,kým ťa nevezmú