@66janica6 huh , mam sa zasa rozpisat ako minule ked si ma oslovila "magor" ? ..... ked mi niekdo lezie na nervy ako ty mne , a ja tebe , tak sa snazim ho ignorovat a nie sa este raz s nim zapajat do reci zamysli sa trocha nad tym .. spravas sa obcas jak male decko ...
@66janica6 ale sak vidim ze ti leziem na nervy , prosim ta neklam ma
v minulosti si ma velmy burlivo a starostlivo opravovala ked som spravil nejaku gramaticku chybu a sme sa pohadali a stihli ponadavat atd , minule som bol zas za magora a to tiez neznelo priatelsky , a teraz tiez tak nenapadne zacnes , mne to pripada ze ty tie hadky ak sa to tak da nazvat , vyhladavas .. alebo proste ta doslova vzrusuje opravovat niekoho ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a aj to neznamená nič
v minulosti si ma velmy burlivo a starostlivo opravovala ked som spravil nejaku gramaticku chybu a sme sa pohadali a stihli ponadavat atd , minule som bol zas za magora a to tiez neznelo priatelsky , a teraz tiez tak nenapadne zacnes , mne to pripada ze ty tie hadky ak sa to tak da nazvat , vyhladavas .. alebo proste ta doslova vzrusuje opravovat niekoho ...