Ahojte všetci, mám menší problém ako zaujať dievča, priznám sa vám, je mi 12rokov, ale už dopredu viem, keď buď o niečo požiadam, a ona ma odmietne alebo sa to niekto dozvie, všetci sa mi začnú smiať, potreboval by som vedieť pár krokov ako ju zaujať(nená
podla toho na co zaujat...ked chces s nou chodit, tak hlavne sa jej musis pacit + zvysok veci ako nebyt tutko a pod, inak maloktorej babe zalezi na tom, aky mas charakter, staci to, ako sa prejavujes=hras divadlo + aspon trocha vtipny by si mohol byt alebo aspon sa hrat na vtipneho + rob sa mudrym, i ked nim nemusis byt a nezabudni byt drsny a zaroven jemny..uplne jednoduche
@NeniDolezite Niekedy pomoze aj uplny mampicizmus, ignoracia a hranie sa na nedostupneho, lebo pokial viem (aspon podla mojich skusenosti), tak zeny chcu to co nemozu mat...Na druhu stranu ak to nebude zaberat tak chod za nou a vysvetli jej co je vo veci, vsak mas 50 percentnu sancu ze uspejes a ak ta vyfuckuje tak kasli na nu... Si este skvrna bude ich este dost a krajsich
No myslim že sa jej páčim, len to že je tu aj pár chalanov ktorý sa okolo nej motaju . Ale keď snou mám nejaku priležitosť niečo robiť, neviem čo spraviť..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov