Ahojte ludia. mate skusenosti so zariadovanim nejakej party, alebo udalosti, alebo dovolenky alebo hodicoho a mate bud negativne skusenosti , alebo pozitivne? podelte sa o ne
Chaty organizujem väčšinou ja... aj tak mám furt nervy keď niekto každú polhodinu mení plány a poviem si že už nikdy nič nezorganizujem... na ďalší krát to zas padne na mňa....
Party, tam je negatívnou skúsenosťou, keď polovica ľudí nakúpi pre všetkých a druhá si neohlásenie donesie všetko vlastné, trochu plytvanie peniazmi. Cestovanie, tam som už riešila všetko, letenky, hostely, mapy, všetky informácie. S tým negatívnu skúsenosť nemám, problémy robia len ľudia a ich nerozhodnosť, neschopnosť sa vyjadriť, neschopnosť povedať nie, lebo si asi nechávajú zadné vrátka a neschopnosť pochopiť, že sa nemôžeš rozhodnúť týždeň pred, keď letenka už bude stáť 300 eur a lacné ubytovanie nebude voľné.
inak skúsenosti väčšinou pozitívne, hoci pri komunikácii so zvukármi som vždy neuveriteľne marná
a keď organizujem cestovanie a tak, dorpedu rátam s tým, že 80% ľudí, ktorí sa nadšene vyjadrili, že idú, tak o nich tri týždne pred odchodom nebudem počuť
ked chces organizovat party, tak zabezpec priestor, potom ludi a chlast. Vela chlastu, lebo aj ked chlast prinesu ludia, je lepsie, ked chlastu zostane, ako keby malo chybat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
takéto akcie sa skôr organizujú
a nie
Party, tam je negatívnou skúsenosťou, keď polovica ľudí nakúpi pre všetkých a druhá si neohlásenie donesie všetko vlastné, trochu plytvanie peniazmi. Cestovanie, tam som už riešila všetko, letenky, hostely, mapy, všetky informácie. S tým negatívnu skúsenosť nemám, problémy robia len ľudia a ich nerozhodnosť, neschopnosť sa vyjadriť, neschopnosť povedať nie, lebo si asi nechávajú zadné vrátka a neschopnosť pochopiť, že sa nemôžeš rozhodnúť týždeň pred, keď letenka už bude stáť 300 eur a lacné ubytovanie nebude voľné.
a keď organizujem cestovanie a tak, dorpedu rátam s tým, že 80% ľudí, ktorí sa nadšene vyjadrili, že idú, tak o nich tri týždne pred odchodom nebudem počuť
jeden víkend pre troch dospelých ľudí, ubytovanie, program všetko toho som sa strašne bála ako dopadne..