podla toho ,aku mam naladu ....ale najviac sa samozrejme zamyslam nad tym co je a co bolo ...na minulost myslim kazdy den ...a buducnost ,to len okrajovo
posledné dni hlavne čo so mnou bude-nebude, ak by sa stalo, čo sa dúfam nestane... ale inak dosť premýšľam aj o tom, čo viem, že nebude, lebo je to nemožné a to ma privádza až k spomienkam a na to, čo bolo a nevráti sa. spomienky sú fajn a iste rozmýšľam aj nad tým čo je... teraz rozmýšľam, či si idem spraviť ešte jednu hrianku
co bude ma najviac trapi.. kedze to je buducnost.. potom bude ozajstny zivot ..potom riesim sucnastnost, ze co sa teraz deje.. a do toho sa parkrat pripletu veci z minulosti,ako spomienky..ale ja to vzdy berem tak,ze taka som bola a do minulosti sa len malokedy vraciam..ide mi o to,aka som teraz a hlavne kam to dotiahnem
Do minulosti sa snažím nepozerať, do budúcnosti tiež nie je, lebo potom zistím že mi život uniká pomedzi prsty, ale nie vždy sa mi to darí..Momoentálne sa učím žiť len prítomnosťou..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
81 komentov
co je... ok to ano..to ma zaujima
co bude... ako kedy..asi skor..ako by to mohlo byt
Matheusko