Skusali ste to? obsahuje to tu istu latko ako tramal len v 3x mensom mnozstve + paracetanol...akurat to mam doma ale neviem ci sa to da zneuzit kvoli tomu paracetanolu...nwm co bude ked si slahnem 3tabl
Niezeby som zastavala drogy takehoto alebo akehokolvek ineho tipu.. no dievca sa slusne opytalo a myslim ze to dalo do fora "Drogy" (cize je to na spravnom mieste) tak by si to aj vyzadovalo akusi serioznu odpoved.. ale vidim ze je tu fakt plno inetligentov..
AKOZE ODPOVEDE 2 A 4 TU NEMAJU CO ROBIT.KED SA VAM KURVA NIECO NEPACI,TAK NELEZ TO TEJTO TEMY ,,DROGY,, , KED PICU O TOM VIES.
KED SA POVIE SLOVO ,,DROGA,, TAK 29 LUDOM Z 30 SI POMYSLIA AKO PRVE ZE: ,,DROGY SU ZLE,TIE TA ZABIJU,,. CO VY VIETE CO VSETKO VAS ZABIJA...NIEKTO SA PREZIERA,MA NADVAHU A ZOMRE NA INFARKT ALEBO NA UPCHATIE CIEV.AJ MOBILNE TELEFONY ,VSELIAKE SIGNALY,INFRACERVENE SVETLA - MOZU BYT PRE TEBA RAKOVINOTVORNE,ANI NEVIES A PRIDU TI NA TO ZE Z NICOHO NIC MAS RAKOVINU.O SVINSTVACH MOZEM POVEDAT ZE SU AJ VSELIAKE NAPOJE KDE SU SAME UMELINY A FARBIVA,ALKOHOL...UZ MI NIEKTORI PRIPADAJU, AKOKEBY SI MYSLELI ZE UZIJES PRVY KRAT DROGU A ZOMRES.NEZABUDAJTE ZE TO ISTE DOKAZE AJ ALKOHOL - NAJEBES SA,MAS OTRAVU KRVI ..A KONIEC.TAKZE KOLKI Z VAS SI PRIPIJU ,,NA ZDRAVIE,,?
JEDNODUCHO SA ZMIERTE S TYM ZE NA NIECO SA ZOMRIET MUSI,NEBUDES TU NAVEKY!!!
jeziss....ale vazne...asi piko vymenim za kolace....tak super dokazem zo seba zhodit tolko kokotin co ma tazia na dusi..je to strasne super...
a ESTE KRASNY JE SEX S MILOVANOU OSOBOU A KED FICIS NA KOLACI... ...TAKA NEUVERITELNA TUZBA HO MAT STALE V SEBE ..A DRZAT V NARUCI...BOZKAVAT.....DOTYKAT SA....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
My sa nechvalime ale diskutujeme
KED SA POVIE SLOVO ,,DROGA,, TAK 29 LUDOM Z 30 SI POMYSLIA AKO PRVE ZE: ,,DROGY SU ZLE,TIE TA ZABIJU,,. CO VY VIETE CO VSETKO VAS ZABIJA...NIEKTO SA PREZIERA,MA NADVAHU A ZOMRE NA INFARKT ALEBO NA UPCHATIE CIEV.AJ MOBILNE TELEFONY ,VSELIAKE SIGNALY,INFRACERVENE SVETLA - MOZU BYT PRE TEBA RAKOVINOTVORNE,ANI NEVIES A PRIDU TI NA TO ZE Z NICOHO NIC MAS RAKOVINU.O SVINSTVACH MOZEM POVEDAT ZE SU AJ VSELIAKE NAPOJE KDE SU SAME UMELINY A FARBIVA,ALKOHOL...UZ MI NIEKTORI PRIPADAJU, AKOKEBY SI MYSLELI ZE UZIJES PRVY KRAT DROGU A ZOMRES.NEZABUDAJTE ZE TO ISTE DOKAZE AJ ALKOHOL - NAJEBES SA,MAS OTRAVU KRVI ..A KONIEC.TAKZE KOLKI Z VAS SI PRIPIJU ,,NA ZDRAVIE,,?
JEDNODUCHO SA ZMIERTE S TYM ZE NA NIECO SA ZOMRIET MUSI,NEBUDES TU NAVEKY!!!
ALE MUSELA SOM SI VYBIT ZLOST NAD ZBYTOCNYMI PRISPEVKAMI...THANX
Dobreeeeee,fakt dobree.Inac aj mna to vie nasrat ked takyto kreteni sem pisu a ani nevedia o com to je.No nee?
KOKOTI!!!!!
Sa ti to dobre pisalo na kole ze?
a ESTE KRASNY JE SEX S MILOVANOU OSOBOU A KED FICIS NA KOLACI... ...TAKA NEUVERITELNA TUZBA HO MAT STALE V SEBE ..A DRZAT V NARUCI...BOZKAVAT.....DOTYKAT SA....
KURVA JA SI TO MUSIM ZOPAKOVAT!!
sory blind ze ti takto nicim diskusiu..