dnes som nechtiac spolužiakovi nadiktovala nesprávny údaj, a keď to šiel prezentovať profesorka mu jemne pred celou skupinou naznačila že je debil chudak,... šijový splav nie je na hlave ( a ani neviem či taký existuje) ale zabavila som sa na tom
keď som bola malá, starká mávala strašne agresívneho kohúta..raz k nám prišla sesternica tak sme išli starkej nakrmiť králikov ( býva oproti nám ) zavrela som ju do tej ohrady s kohútom a strašne som sa smiala na tom jak na ňu útočil... to je jedna z tých viac škodoradostných vecí čo som vyviedla..
nie vacsinou nie som k ludom zakerna ale za to skodoradostna som nehorazne, som asi najskodoradostnejsi clovek na svete. proste predomnou ked niekto spadne, tak ja sa smejem tak hodinu uplne v krcoch, tecu mi slzy. ale viem si to priznat takze vlastne nie som az taka zla, ci ?
@blabotalo Tak vtipne aj hej ale nikdy by som cloveku nechcel len tak z nicoho nic zakerne uskodit myslim si ze som dost slusne vychovany nato aby som vedel ako sa mam spravat ale obetou som bol v detstve a ucrite aj budem ....
@kittyboo a si predstav, ze mierne podnapity kamarat bezi po travniku (je to fakt prisne zakazane, su tu na tie travniky desne citlivi), potkne sa o tabulku "Please keep off grass" a rozplesti sa na chodnik. Tie vnutorne vycitky, ked sa chces strasne smiat, ale este si nezistila, ci si neublizil!
(Ale neublizil a doteraz ma vie ta spomienka rozveselit v tazkej chvili
@nenay hej to je vzdy ta sekunda zavahania ze ci ten clovek zomrel a ked nie tak ok smiesok mna vzdy pobavia ludia co sa nedrzia v mhd a spadnu v prudkej zatacke
@kittyboo tak v mhd-cke som sa aj ja smiala studentom, ktorí sa nedrzali smykli sa na roztopenom snehu na zemi a spadli..Stranka sa obratila, ked som o zastavku neskor vystupovala ja, smykla sa na prvom schode a zviezla sa po vsetkych az na posledny..hm..au..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
so sesternicami si navzajom robime take skodoradostne a zakerne zartiky alebo robime rôzne stávky,ale to fakt sem nejdem pisat..
(Ale neublizil a doteraz ma vie ta spomienka rozveselit v tazkej chvili