Ahojte, začal som svoj yt kanál. Nie nie je to Minecraft a nemám 10rokov. Sú to videá ktorými chcem ukázať, že trochu viem s videom narábať a chcem sa vás opýtať na váš názor, že čo si myslíte. Nemusí to len pozitívny komentár ale som rád aj za kritiku
Mne sa to dosť páčilo, mám rád takéto inšpiratívne videá zo života. Na to, že si len v začiatkoch, tak je to dosť dobre natočené. Prečo si sa rozhodol natáčať v AJ?
@dannyd14 tak som rád ked sa ti to páčilo a anglicky mám rád angličtinu a cítim sa lepšie ked hovorím anglicky ako slovenský vies viac "sebavedomo" a budem rád ak si kuknes aj ine co tam.mám je to ine ako short film tam ako mám episode 3,4 je kedy uz som mal lepšie pokusy tak budem rád ak si to pozrieš a povieš ze co si myslíš
@stolky100 dakujem pekne ak ta to bavili pozerať aj po anglicky tak si kľudne pozri aj ďalšie videá co tam mam a budem rád ked mi das na to feedback alebo ak mas chut tak aj zdieľaj budem len rád
Ak ťa to bude baviť tak prečo to neskúsiť a ak si už skúsil tak pokračuj lebo aj ja som sa bála ako 12 ročná som na youtube točila hovadinky za ktore som sa potom hambila a nakoniec som s tym začala v 19-tich nedávno a baví ma to mám len dve videá ale je hlavné aby ťa to bavilo a aby si si prišiel na svoje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov