Včera som si písal z jedným človekom na pokeci. Trochu som sa neovládol a napísal som pár urážok na jej osobu, za čo som sa neskôr ospravedlnil. Nakoniec to z jej strany ostalo pri vyhrážkach, že ak neprídem ja za ňou, príde v dohľadnej dobe ona za mnou a
na internete je možné všetko, vedela by som o tom rozprávať hodiny. Každopádne je to psychopatka a keď sa dá, ignoruj ju, alebo si zruš účet a založ nový... lebo myslím si, že blokovanie sa tam dať nedá...
@smooth00 napis jej, ze si podal na nu trestne oznamenie za vyhrazanie, ze nech v dohladnej dobe ocakava predvolanie na policajnu stanicu. A samozrejme ak si myslis, ze naozaj nepride sama a ten niekto ti rozbije hubu, tak chod naozaj podat trestne oznamenie, nech si ju naozaj predvolaju a nech sa z toho naozaj poserie.
heh, som jej písal, ak ma bude otravovať, že môžem zbehnúť za poldama. Ináč, toto je už 3 osoba, čo sa my vyhrážala. Tá prvá mala taktiež silácke reči, ako ma dobije a hlavne ešte v ten deň. Ďalší to bol úplný dement a teraz zase nejaká psychopatka. Zase táto vyzerala zo všetkých najodhodlanejšia. Ale tak nechce sa mi veriť, že bude za mnou cestovať ja neviem možno aj 100 km.
Ja som sa za to ospravedlnil, ale tá osoba stále len, že za mnou príde a nie sama. Je to na smiech, mne už tak veľa ľudí napísalo zlé veci, že by som sa musel pomstiť skoro každému z pokecu. Ale tá osoba to už preháňa a neni to normálne. U mňa chyba neni, ja si tiež nenechám skákať po hlave a písať hocičo. Možno som sa nechal uniesť, ale viac ako ospravedlniť sa cez net nešlo.
@semhamforas hej, to máš pravdu sú tam samí "tmavší" ľudia, ale ja tam tiež občas chodím a ešte sa mi nestalo, aby sa mi niekto bezdôvodne vyhrážal... ako, keby 1 človek sa mu vyhráža OK, ale traja?? to je už jaká náhoda... je veľmi malá pravdepodobnosť, že sa nájdu takí 3 ľudia čo sa budú práve jemu BEZDôVODNE vyhrážať... (pokým to nie je jeden a ten istý človek z 3 nickov
tak to dopadne keď si deti píšu na sociálnych sieťach...samé vyhrážky, nadávky a zisťovanie mena a bydliska dotyčnej osoby - je to smiešne a nedôstojné...a spametaj sa - všetci sa hrajú na veľkých hackerov, tvária sa ako Anonymous a pritom ledva vedia zapnúť pc a internetový prehliadač...
lol to mi pripomenuo jedneho zahraničáka čo chcel nech mu cez skype ukážem riť lebo ak nie tak mi dá do compu vírus a keď ho vypnem tak už nezapnem odmietla som a potom tak víťazoslávne zahlásil že som sprostá etc. etc. a že už mám ten vírus tam ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
.... a nevieš o tom , že na pokeci má každý silné reči ?
heh, som jej písal, ak ma bude otravovať, že môžem zbehnúť za poldama. Ináč, toto je už 3 osoba, čo sa my vyhrážala. Tá prvá mala taktiež silácke reči, ako ma dobije a hlavne ešte v ten deň. Ďalší to bol úplný dement a teraz zase nejaká psychopatka. Zase táto vyzerala zo všetkých najodhodlanejšia. Ale tak nechce sa mi veriť, že bude za mnou cestovať ja neviem možno aj 100 km.
Ja som sa za to ospravedlnil, ale tá osoba stále len, že za mnou príde a nie sama. Je to na smiech, mne už tak veľa ľudí napísalo zlé veci, že by som sa musel pomstiť skoro každému z pokecu. Ale tá osoba to už preháňa a neni to normálne. U mňa chyba neni, ja si tiež nenechám skákať po hlave a písať hocičo. Možno som sa nechal uniesť, ale viac ako ospravedlniť sa cez net nešlo.
aspoň bude mať azet námet na novú reklamnú kampaň...
ale asi je v kóme
ale tak skús jej ty ukázať riť... možno ťa nechá