Ahojte od septembra nastupujem na VS do ceska, som z vychodu SVK a nebudem casto chodit domov. Zacinam si zhanat nejaky vacsi kvalitnejsi kufor, ale zatial nemam nejaku predstavu nemate nejake skusenosti s nektorymi znackami/modelmi? dakujem za kazd
First of all - neoplati sa ti viac ruksak? Teda, ak budes chodit doma na stanicu + v cesku zo stanice na intrak nejake netrivialne vzdialenosti, mozno by to bolo lepsie (ono tahat kufor po rozbitom povrchu nie je az taka sranda, obcas je lepsie vlacit ruksak na chrbte .
A co sa kufrov tyka - no, Samsonite byvaju dost dobre, ale su celkom drahe. Ja som si povodne kupila taky lacny Tesco kufor a tomu po roku odislo koliecko (za ten rok som absolvovala cestu cca 6krat), cize taketo investicie neodporucam. Teraz mam jeden z Metra, znacka je tusim Eminent, vysiel ma asi na 60 eur a nemozem si vynachvalit, super je. Neviem ale o tej znacke nic - akurat uz od pohladu bol taky robustnejsi a mal take vacsie (doveryhodne vyzerajuce) koliecka, tak som to riskla a som spokojna.
tiež ma napadlo-kúp si ruksak. Ten zháňam teraz aj ja a za boha neviem nájsť taký čo by mi vyhovoval.
A nemyslím si, že potrebuješ nejaký špeci kufor. Ja mám....čo ja viem, vyšiel okolo tých 50 eur, vydržal toho už chudák veľa, len my sme ho hľadali hlavne podľa váhy kvôli lietaniu.
@dakina225 Nekupuj si ruksak, ani plastový kufor. Budeš nadávať jak pohan. Najlepšie je látkový kufor, ktorý ma plastové ochranné lemy, alebo je nejak vystužený. Ja som vystriedal za tych 5 rokov čo som v PRG kopec kufrov, tašiek, ruksakov. Najlepšie na tom bol latkový kufor s ochrannyý lemom, ktorý mi slúží doteraz
moc si s kufrom nelam hlavu, ja mam jeden z najlacnejsich a nemal problem ani v Britanii, ani v Spanielsku, cize myslim, ze cestu do CR ked ho par raz vylozizs a zlozis a potiahnes prezije kde aky kufor
ja som mal najskôr kufor z tesca, taký ten strieborný veľký čo sa delí na 2 časti, keď ho otvoríš, bol super v tom, že nemohol zmoknúť, lebo bol z toho strieborného neviem čoho, ale koliečka na ňom boli katastrofálne, síce ja som s ním chodil po dosť tragických terénoch, ale jednoducho vydržal asi 7 mesiacov teraz mám kufor od Wengera a nemôžem si vynachváliť
ruksak je tiez blbost podla mna, hlavne kvoli tomu ze sa vacsinou plni zhora a ak cestujes dlho, moze sa stat ze si budes potrebovat nieco vytiahnut (sveter, deku, knihu, nabijacku..) a nebudes mat sancu..
cestovala som s ruksakom mesiac a pol a bol to horor, skoro mi odisiel chrbat, brutalne som sa potila, mala som od toho cierne oblecenie a vkuse to davanie na seba a dolu! to bolo hrozne. kufor na kolieskach je top, ani nevies ze ho mas
omg urcite si nekupuj ruksak....a ano ono je vsetko pekne co tu pisu ze najlacnejsie, jasne, ja som za a aj to drzi tych par mesiacov pokope, ale co odide su presne ako pise @10 - koliecka...a taky kufor ti je na 2 veci.
rupsak -nie! kufor ! a no do značky neviem, ja som nekupovala nejaký drahý mám ho dva roky taká tá sada a chodím s ním po terénoch a ťahám po schodoch lebo ho nevládzem zdvihnúť a v pohode. Jedna moa rada ale, strašné plus sú pre mňa 4 otáčavé koliečka
@dakina225 mam už tri roky kufor, po roku som menila količka, našťastie je sused šikovný a vymenil mi ich za nejaké pevné, ktoré sa nerozpadli ešte. Takže je asi jedno či lacný či drahý kufor, dojebe sa ti tak či tak, nechápem ako niekto môže dať 1500kč za kufor, ako ludia kupujú v Alberte, to by som nedala
Teraz, keď som šla na vodu, tak som si kúpila v Lidli 40l ruksak za 399kč a teším sa ako vymením kufor s ktorým chodím raz za mesiac domov. Kufor je fajn, ale treba zmenu nebudem platiť za batožinu dúfam a nebude na mňa každý u nás na dedine kukať ako na debila
tiez som mala podobny problem, ja chodim na vs do brna, a trepem so sebou stale tolko veci ze ten kufor to malo krat zvlada, ak este hladas ja som kupovala z najkufre.eu. kufor drzi stale takze najvascia spokojnost
ja by som ruksak nevolila, ja som kufor tahala fakt vsade, takze je to mozno aj sila zvyku, ale pride mi to pohodlnejsie, radsej mensi kufor na 4 kolieskach,
Zdravím Ľudia, máte nejaké tipy na kufrové sety 4 dielne do 130€ ? Našiel som približne do 150€ na jednom eshope » www.pobalsa.sk/cestovne-kufre-... ale je to už cez môj budget ešte niečo lacnejšie. Alebo najlepšie v ba nemáte tip na obchod? Vďaka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
A co sa kufrov tyka - no, Samsonite byvaju dost dobre, ale su celkom drahe. Ja som si povodne kupila taky lacny Tesco kufor a tomu po roku odislo koliecko (za ten rok som absolvovala cestu cca 6krat), cize taketo investicie neodporucam. Teraz mam jeden z Metra, znacka je tusim Eminent, vysiel ma asi na 60 eur a nemozem si vynachvalit, super je. Neviem ale o tej znacke nic - akurat uz od pohladu bol taky robustnejsi a mal take vacsie (doveryhodne vyzerajuce) koliecka, tak som to riskla a som spokojna.
A nemyslím si, že potrebuješ nejaký špeci kufor. Ja mám....čo ja viem, vyšiel okolo tých 50 eur, vydržal toho už chudák veľa, len my sme ho hľadali hlavne podľa váhy kvôli lietaniu.
cestovala som s ruksakom mesiac a pol a bol to horor, skoro mi odisiel chrbat, brutalne som sa potila, mala som od toho cierne oblecenie a vkuse to davanie na seba a dolu! to bolo hrozne. kufor na kolieskach je top, ani nevies ze ho mas
Teraz, keď som šla na vodu, tak som si kúpila v Lidli 40l ruksak za 399kč a teším sa ako vymením kufor s ktorým chodím raz za mesiac domov. Kufor je fajn, ale treba zmenu nebudem platiť za batožinu dúfam a nebude na mňa každý u nás na dedine kukať ako na debila