určite si nedávaj odfarbovač, zničí ti to vlasy .. za tri mesiace sa ti to ešte nevymilo? ono sa ti to vymyje samo do tmavohnedej, dávam ti ešte tak mesiac a pol a máš to tmavohnedé, ako často si umývaš vlasy? keď si ich budeš umývať šampónmi proti lupinám, tak ti to zlezie skôr lebo to obsahuje nejaké látky, ktoré vymývajú farbu, ale určite si nedávaj odfarbovač lebo ich aj flakaté budeš mať
@8 prdlajs. ja som mala tiez cierne vlasy, a nevymyli sa mi ani za pol roka. musela som ist ku kaderničke, dala mi tam nejaky chemicky sajrajt ktory strašne smrdel a po odfarbeni som mala vlasy ryšavé, vzápätí mi ich kadernička nafarbila na svetlú hnedú, aby tomu vlasu dodala zasa taky ochranny obal, lebo po odfarbeni sa dosť oslabili. po mesiaci som prišla nafarbiť vlasy zasa a povedala mi, ze sa mi to odfarbovanie na kvalitne vlasov nijako nepodpisalo. len to treba mať urobene kvalitne a profesionalne.
@ridgeback alebo sa jej moze stat to, co mne, ze sa jej bude cierna vymyvat do prasivej zelenej a hlavne, fabit si vlasy palettkou je tiez napad za milion..
Ja som s tym bola u kadernicky normalne, stahovala mi farbu dvakrat, z ciernej do islo do takej svetlo hnedej, nijako mi to neznicilo vlasy, kedze to bolo robene profesionalne a setrne..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
je mi to luto..
Ja som s tym bola u kadernicky normalne, stahovala mi farbu dvakrat, z ciernej do islo do takej svetlo hnedej, nijako mi to neznicilo vlasy, kedze to bolo robene profesionalne a setrne..