ako ja chápem, že niekomu robia jazyky problém a tak...ale pokiaľ sú to základné vety a dajme tomu, že sa učíš ten jazyk prvý rok, tak snáď nemôže byť problém, ak by tam boli nejaké chybičky, nie? však o tom to je a ak sa učíš už dajme tomu druhý rok (ak nie aj viac), tak základné vety predsa nemôžu byť problém...keď aj úplne jednoduché. ja síce nemčinu neovládam, hoc rada by som, a možno by som ti aj pomohla, len musela som to napísať,, lebo tomu jednoducho nerozumiem...bez urážky, ovšem
@hawaitypek nie každý je taký ako ty, @momoglamorous ani si nevieš predstaviť ako si ma pobavila aj s hawaitypkom, vždy sa nájdu ludia ako vy aspoň ste sa zasa ukázali ako aj pri ďalších vaších komentároch...@lawey keby viem čo to je tak ti tých pár vetičiek poviem
@martingunda aspon by si si mohol nieco sam napisat a hodit to sem nech ti to pripadne niekto opravi a skontroluje...pochybujem, ze sa tu niekomu chce ti pisat celu DU
@momoglamorous nie je to DU, keby to je DU tak sa asi nemčinu učím a napísal by som to aj sám, ja nikoho nenútim, ale pokiaľ by sa ten niekto našiel a pomohol mi budem rád, to je odpoveď aj pre @teriq a tvoj názor beriem, súhlasím s ním, lenže je ten problém ako neučím sa nemčinu, základ ako tak viem, lenže potrebujem tie vety v minulom čase, tak ak iste chápeš potrebujem pomôcť
@hawaitypek , ak sa nájde niekto, kto rád pomôže tak logicky mu to asi napíšem, ale chápem, že ty to určite nebudeš tak neviem čo sa tu ešte vôbec ozývaš
@martingunda ako v poriadku, ale keby si aspoň napríklad po svk napísal tie vety a potom nech ti to pomôžu al ako hovorila @momo , že skúsiť napísať nejaký text a nech ti to pomôžu opraviť...lebo vieš, potom je to príliš jednoduché...ako neber to v zlom, len napr ja, keby mám teraz napísať dajme tomu po Fr niečo, čo som už 3roky ani nevidela, tak by som sa tiež najprv snažila sama a až potom požiadala o pomoc, len o tom vravím ale pokiaľ sa nájde niekto ochotný, tak pre teba ľahšie
@mielikki prečítaj si odpovede vyššie, nie je todomáca úloha nemčinu sa neučím @teriq , dajme tomu neučíš sa španielčinu ale súrne potrebuješ 10 viet v minulom čase, tak si to skús najprv sama napísať keď nevieš ako sa aj ten minulý čas tvorí...keďže už asi trtí krát sa opakujem, že sa nemčinu neučím
@mielikki si hádam robíš srandu už áno hej mám to na domácu úlohu z náuky o spoločnosti, histórie, AJ a SJ...vidíš niekde medzi mojími predmetmi NJ?? ešte niečo potrebuješ vedieť??
@martingunda pri rozprávajúcich kaktusoch, Tutatisovi, Arceovi a Tapiovi, len ma prekvapilo, že niekto chce takýto text, keď to nemá ako Dú, je na tom niečo divné?
@mielikki nie nie je na tom nič divné, máš pravdu, kto mi pomôže a potrebuje to vedieť nemám žiadny problém mu napísať načo to chcem, ale nevidím dôvod vravieť to niekomu, komu sa to len zdá byť čudné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
napísal si to ako keby vieme čo si robil cez vianoce....
Ak sa sám donútiš nejako zložiť tie vety a uvidím, že to nie je práca Gúgl Translátora, tak potom môžem opraviť chyby.
Tie úlohy sú totiž na to, aby si sa ten jazyk lepšie naučil, ak to odbiješ takto, tak sa to nikdy nenaučíš.
Ich habe geschlafen.
Ich habe getrunken.
..neviem čo viac si robil
ja že len skontrolovať
sorry, my fault.