najzaujímavejšie sú tie, ktoré sa týkajú fyziky, tam máš more rôznych tém, môžeš sa tomu venovať v teoretickej rovine alebo môžeš zostrojiť rôzne tie... "veci"
alebo ešte aj čo sa týka geografie by to mohlo byť zaujímavé, ak by si mala fakt dobrú tému a nie niečo, pri čom by všetci zaspali
@beladonna neviem tvoj objekt zaujmu, ale rakovina je fajn téma, u nas mal kazdy druhy o nejakej chorobe, len si musíš vymyslieť nejakú dobrú praktickú časť, bolo by fajn, keby si sa stretla s niekým, kto má rakovinu
indifferentgirl ...... ked mna prave tieto temy nebavia ...... fyzika, geografia (
coleshepter .... chcela som robit tuto temu uz len z toho titulu ze v nasej rodine je dedicna a veeeelmi rozsirena !!! len som nevedela ci to nie je az moc pesimisticke. Ale v dnesnej dobe je velmi rozsirena tak si myslim ze by o nej mali ludia vediet viac
Ja som mala filmovú produkciu a marketing, zostrojovala som trailer na film... Proste, niečo, čo ťa baví a nie je príliš obšírne, lebo to sa upíšeš na smrť. Ak chceš rakovinu, tak definuj akú, lebo je to veľmi široký pojem
ja som mala násilie... a môžem ti povedať, že keď sme to potom premietali a boli tam také obrázky, aké tam boli, pozeral na to každý... do toho išla ešte smutná pieseň a upútalo to všetkých, dokonca aj tí, kt. takéto vážne veci nemusia čučali a pozerali ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
inak to nebude nikdy zaujímavé
napr. ja som si musela vybrať.... a skončila som s indigovými deťmi
lawey: chcela som si dat temu: Rakovina ..... ale nepripada ti to dost pesimisticke ? myslim ze sa to dobre nepocuva takze to nikoho nezaujme (
alebo ešte aj čo sa týka geografie by to mohlo byť zaujímavé, ak by si mala fakt dobrú tému a nie niečo, pri čom by všetci zaspali
viem, že si chcela témy, ale tak...
coleshepter .... chcela som robit tuto temu uz len z toho titulu ze v nasej rodine je dedicna a veeeelmi rozsirena !!! len som nevedela ci to nie je az moc pesimisticke. Ale v dnesnej dobe je velmi rozsirena tak si myslim ze by o nej mali ludia vediet viac