dvdcko muse!! pana brokolicku a kucharsku knihu a formu na babovku. to su veci ktore vyuzijem.
okrem toho par dalsich veci ktore su totalne odveci a nevyuzijem ich a akurat to dokazuje ako ma ti ludia poznaju, typu set na pripravu sypanych cajov a nejaky indicko batikovany vankus.
@tasha5 nie, kazdy kto ma aspon trocha pozna vie ze nenavidim akykolvek caj okrem ovocneho, aj to nemam nejako v laske ale proste taky obycajny sackovy vypijem. ale hentie sypane zeleno cierno bylinkove proste nenavidim a bolo by pekne keby si to moja manka za tych 20 rokov zivota so mnou vsimla
@luxie áno áno len dúfam, že to nebudú nejaké čínske somariny čo mi rozzozeru nohu . a čudujem sa, že som nejaký darček dostal ..
. @h8u možno chce aby si začala cajickovat a nechodila kade tade po svete aby sa nebála o teba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ponožky spodky pyžamo
» www.birdz.sk/forum/co-ste-do...
» www.birdz.sk/forum/dostali-s...
okrem toho par dalsich veci ktore su totalne odveci a nevyuzijem ich a akurat to dokazuje ako ma ti ludia poznaju, typu set na pripravu sypanych cajov a nejaky indicko batikovany vankus.
.
@h8u možno chce aby si začala cajickovat a nechodila kade tade po svete aby sa nebála o teba