Vezmú ma na vysokú školu, pokiaľ mám dvojku zo správania?
Mám taký problémik, v 1.polroku a v 2. mám dvojku zo správania. Mňa osobne by to ani tak nehnevalo...ako prirodzene moju mamu ...ale ide o to, že ma napadlo, že kvôli tejto maličkosti by ma nezobrali na výšku.
@1 Čo? na technické aby nebrali to by som sa na to pozrel Asi si potom zo desať mojich bývalích spolužiakov vlastne len vymýšla že chodia už pár rokov na výšku
aj ja mám mať na konci štvrtého učiteľka sa mi vyhráža aj s trojkou, tak som jej povedala že mi je srdečne jedno, keď chce nech mi dá aj osmičku... cítim sa ako rebel yeah
@8 za toto všetko máš len dvojku? ja mám dvojku za to že triedna je senilná a napemätá si ktoré ospravedlnenky som jej ukázala a ktoré nie.. a falšovanie by u nás žiaka vyhodili zo školy
@idiotproof ano pretože som už musela falšovať ,strašne vyvolávala mojej lekárke a takéto a nechcela mi už brať od nej nič a to som mala len 110 hodín vymyškaných a iní lekári mi nechceli dať .Nemala som na výber
odo mna tiez nepytali na prihlasku znamky zo spravania.. podla mna by to nemal byt problem, ale, dievca, na vyske ti uz falsovanie prechadzat nebude... povolene dve - tri absencky a ked viac, tak mas problem
@idiotproof blicovať som za tento rok bola tak max tyžden ostatném som bola dosť chorá a mala som zdravotné i psychycké problemy .Nieže by som sa ulievala .Ale nezvalujem celú vinu na ňu ,ale polovica je jej zásluha, za 16 hod neos. mi dala 3 v prvom polroku ,v tomto my dala 2 za to falšovanie ,čo zas bola jej chyba pretože neustále napádala moju lekárku telefonatmi ,domov volala no bolo to strašne.Musela som sa uchýliť k takémuto riešeniu čiže som falšovala.
@flyinbirdie ako keby som takychto vyhovoriek ako ucitelka nepocula dost.. trocha viac zodpovednosti na seba zober dievca lebo inak ta zivot kruto prefacka ked to zrazu nebudes mat na koho hodit.
u nas bola prca, ked spoluziak doniesol ospravedlnenku od gynekologa, ze bol na vysetreni.. Somar, ani si neprecital, co mu kamarati vytlacili dobre sa na nom zabavala cela skola potom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ale tak.to ťa nevezmú len na vojenskú či čo....
Skúsme ostať len pri tom, že v zahraničí je kvalita vyššia
@acersio to som už počul toľkokrát... Mám pocit, že to sa stáva na každej škole v každej triede alebo čo...