facebook lebo to vsetko kontroluju zidia, vsetko sa tam uklada, vsetko co napises... a zo statusov a z toho co tam robim sa da zostavit celkovy psychologicky profil ^_^
no na BIRDZ-i som druhý deň čiže zatial fejsbuk.. lebo tam nikdy nenájdem toho koho hľadám.. lebo tam trávim množstv času ktorý by som mohol využiť inak a pretože tam nikdy nejde chat a celkovo strašne blbne =D
nemá to pre mňa žiaden hlbší zmysel ako byť v kontakte so spolužiakmi, kamarátmi a kolegami - práve preto som klikla na birdz, lebo blogy boli vždy niečo extra, čo mi birdz dával
ako sa mám spýtať na obľubené bary keď žiadne mimo PD nepoznám a ani ma nezaujímaju?
Áno máš pravdu zachvíľu sa dostaneme do štádia kedy si budeme kupovať už aj potraviny online a miesto toto aby ľudia šli do krčmy pôjdu na skype konferenčný hovor...smutné
@burunduklukasko na socilanu sieť sa ty zvysoka vykašli, birdz je najlepší to povedz aj ty každému a potom sú pistácijky pre teba to najlepšie na svete!
@luc.ka Ťažko to vysvetliť. Jednoducho nechcem, aby všetci moji známi do jedného vedeli o všetkom čo robím, čo si myslím, o mojich názoroch, každodenných pocitoch, obavách, strachu...atď. Mám radšej súkromie.
@azizi veď to je normálne... ja veľmi nerozumiem, čo z toho poniektorí majú, že si tam napíšu, čo mali na raňajky a pod. akože ja tam píšem veľa hovadín... ale len také na úrovni
rovnako ako @luc.ka tu su jednoducho blogy, forum ( aj ked teda niekedy velmi potrhleho charakteru ) da sa tu zabavit a minut volny cas, chodim sem rad za par ludmi
@tommyhot Lenže ja mám na FB medzi priateľmi len ľudí, ktorých poznám, čize skupiny by mi boli na nič. Ako ja by som sa tam vôbec ani nezaregistrovala, lenže musela som kvôli nejakým informáciám do školy. Inak to tam vôbec nemám rada, nič ma tam neláka a ešte aj ten dizajn je dosť nepríjemný.
Facebook lebo mi vyhovuje, Birdz lebo mi vyhovuje, azet - tam chodim zo zvyku ci tam nemam nejaku postu, Twitter - tam som si konto vymazala lebo som tomu nerozumela a nikoho tam nemam a ine poznam ale su pre mna onicom
asi facebook..lebo tam mam vsetkych praitelov..tu neni nikto !! :d je to tu strasne sucheee..a este amm rada aj pokec...ale to len s niektorxymi si ipisem ktory niesu na facebooku3
@luc.ka Mne napríklad prekáža to, že na FB je asi pre väčšinu ľudí asi povinnosťou mať tam minimálne 300-400 priateľov, takže si ťa medzi priateľov pridávajú aj ľudia napríklad zo základnej školy, s ktorými sa človek počas základnej školy a po nej ani nerozprával a ani nechodil do jednej triedy, prípadne ak žiješ v menšom meste, tak si ťa prídá celé mesto, hoci ani riadne nepozná tvoje meno.
A tým sa stráca anonymita a človek nemôže zdielať svoje zážitky, pocity len s priateľmi, kedže je tam v priateľoch ešte minimálne 200 cudzích ľudí.
Ja viem, že sa dajú ignorovať žiadosti o priateľstvá, ale ťažko ignorovať, ak si všetci takých ľudí pridajú.
Ja som to vyriešila tak, že na svoje pravé meno nechodím a ľudí s ktorými chcem byť v kontakte mám na účte, ktorý podľa môjho mena a priezviska iný ťažko nájdu.
Ale aj tak mi to príde nezmyselné a podporuje aj sám facebook, tým, že chce aby si človek do priateľov pridal niekoho s kým má jedného spoločného priateľa alebo si s ním vymenil jeden e-mail.
Samozrejme, že Facebook má aj svoje pozitíva, napríklad, že človek tam môže najísť svoju dobrú kamarátku zo školy, dajú sa tam vytvoriť súkromné skupiny, takže napríklad pomocou nich si môžu pomáhať ľudia, čo chodia do jednej triedy, študujú rovnaký odbor atd.
Birdz Podľa mňa je tu všetko. Diskusia, blogy, zaujimavosti zatial čo na fcb? Hrat tie užasne hry a robit si testy v tých aplikáciach ma prestalo baviť po týždni
@d170 a kto povedal, že musíš potvrdiť každého, kto ťa požiada o priateľstvo??? veď pre boha mám rozum, a pridávam si len známych a užitočných ľudí (užitočných v zmysle, že sú to napr. ľudia z roboty, ktorí možno nie sú moji blízki kamaráti, ale potrebujem s nimi byť v kontake kvôli práci, službám a pod) a to je dôvod, prečo si ani @johnysheek - a nepridám, lebo ho nepoznám a netuším ani len ako vyzerá (sorry, ale ako vraví jediná rozumná fb skupina, priatelia nie sú pokémoni, takže ich nemusím mať všetkých) mám tam síce pár ľudí, ktorých nepoznám, ale tých som pridala ešte dávno, a väčšinu som už zmazala, čiže... asi tak u mňa fičí trend "chcem mať kvantum -kamarátov- a na kvalite nezáleží".....
@saker Fúha, no tak v tom sa už ja veľmi nevyznám, veď človek vidí len ľudí, ktorých má v priateľoch a nie všetkých... Ale je to aj tak jedno, bo na Facebooku nie je vôbec nič čo by ma bavilo
luc.ka Samozrejme, že si človek nemusí, len som s tým chcela povedať, že je to dosť zaužívané na FB mať čo najviac priateľov a osobne sa mi to nepáči.
Ja som si tiež zo začiatku dávala všetkých, lebo mi to prišlo blbé odmietnuť, často ak som nereagovala tak mi dotyčný napísal aj správu a nechcelo sa mi s nikým hádať, že zato, že sme sa raz videli, nemusíme byť na FB priatelia.
Preto som to riešila radšej druhým kontom,kde nemám celé meno, takže ma už nikto neotravuje a medzi priateľov si pridám len ľudí, ktorých tam chcem mať.
už vlastne akosi ... žiadna Birdz pre mna dávno stratil zmysel. dlho to bolo len také prokrastinovanie, lebo som nevedela užitočnejšie využiť čas, ale potom ma aj to prešlo - nevidím v tom už zmysel, písať blogy, za ktoré sa o den neskôr hanbím ako pes. (a iné akosi písať neviem )
a viem, viem!
tá, kde si zháňam listových freunde... a posielam si nálepky a kecám o knihách. To už ako cez listy, nie cez monitor. Počítače vidím stále ako väčšie a väčšie zlo a snažím sa ich prítomnosť v mojom živote minimalizovať... (niežeby sa mi darilo, ale ... ale )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
Pokec - chatovanie a dopisovanie si ma nebaví
Facebook - vadí mi, že ma tam ľudia poznajú, žiadna anonymita
Twitter - nepoznám
ako sa mám spýtať na obľubené bary keď žiadne mimo PD nepoznám a ani ma nezaujímaju?
Áno máš pravdu zachvíľu sa dostaneme do štádia kedy si budeme kupovať už aj potraviny online a miesto toto aby ľudia šli do krčmy pôjdu na skype konferenčný hovor...smutné
@cerwik kam ten svet speje
Mam radsej facebook a preco? Preto!
birdz sa da aj citat
ked si videla, mohla si si ma pridat.. moja anonymita je davno nastrbena
inu asi tak..
Lebo.
k téme
Facebook: pretože sa tam všetci nasáčkovali, a už ich nemám ani kde zohnať lebo už ani na icq nechodia. (ináč by som tam ani nechodil)
BirdZ: lebo sa smejem na fórach
A tým sa stráca anonymita a človek nemôže zdielať svoje zážitky, pocity len s priateľmi, kedže je tam v priateľoch ešte minimálne 200 cudzích ľudí.
Ja viem, že sa dajú ignorovať žiadosti o priateľstvá, ale ťažko ignorovať, ak si všetci takých ľudí pridajú.
Ja som to vyriešila tak, že na svoje pravé meno nechodím a ľudí s ktorými chcem byť v kontakte mám na účte, ktorý podľa môjho mena a priezviska iný ťažko nájdu.
Ale aj tak mi to príde nezmyselné a podporuje aj sám facebook, tým, že chce aby si človek do priateľov pridal niekoho s kým má jedného spoločného priateľa alebo si s ním vymenil jeden e-mail.
Ja som si tiež zo začiatku dávala všetkých, lebo mi to prišlo blbé odmietnuť, často ak som nereagovala tak mi dotyčný napísal aj správu a nechcelo sa mi s nikým hádať, že zato, že sme sa raz videli, nemusíme byť na FB priatelia.
Preto som to riešila radšej druhým kontom,kde nemám celé meno, takže ma už nikto neotravuje a medzi priateľov si pridám len ľudí, ktorých tam chcem mať.
a viem, viem!
tá, kde si zháňam listových freunde... a posielam si nálepky a kecám o knihách. To už ako cez listy, nie cez monitor. Počítače vidím stále ako väčšie a väčšie zlo a snažím sa ich prítomnosť v mojom živote minimalizovať... (niežeby sa mi darilo, ale ... ale )