Aj vy tyrate zvierata? Pocula som ze to bavi hlavne baby od 12-18 rokov a mna to zacina bavit Prave teraz je jeden skrecok ktoreho som dnes kupila v mraznicke uz je tam hodinu aj pol a planujem ho vytiahnut az zajtra. Dufam ze uz bude mrtvy. Aky mate n
ono akoze je to vtipne ale napr ja tyram len ludi, ziadne ine zvierata nie. a teraz akoze toto neni joke toto je real, takze mi sem daj adresu a pridem ti tupym nozom do krku pichat
@alexandra7 dievča,ak nie si nejaký prijebaný fejk,tak by si sa mala veľmi rýchlo uvedomiť,lebo pokiaľ viem,za týranie zvierat sa ide do basy a ty si už trestne zodpovedná
Len tak na dodatok:ak to myslíš vážne,tak ti úprimne prajem aby ťa preoral traktor.
no predstav si ale netýrala! keby som kohokolvek videla, že to robí a bola by som pritom v tom momente by som bola schopná tomu človeku spraviť hocičo a bolo by mi jedno, že ma zavrú.
@mcvpn O____o nezvyknem si kupovat skreckov a davat ich do chladnicky nak skapu. A ked raz za rok ( reps. kazdu letnu noc) pripucim o stenu vyjebanca komara to nie je tyranie ale sebaobrana (
Gratulujem vám ..Tými vašimi príspevkami ste jej akurát zabezpečili úsmev na tvári a ujebávanie sa za kompom (o čo jej aj inak išlo hneď na začiatku mám taký dojem) ..To je síce pekné ako by ste ju bodali a pod. ale myslíte že sa teraz vystraší z tých rečí alebo čo alebo myslíte že to bude pre ňu maximálny odjeb ? .nie nie..akurát sa na vás dobre smeje .. Keby ste radšej nekomentovali túto "diskusia" a nechali to tak ..tak to by bol väčší odjeb pre ňu ..Pretože by len refreshovala stránku jak sprostá a čakal na nejaký príspevok jak sprostá..
dievča zlaté, teba keby som niekde stretla, prisahám Bohu, takú by som ti prijebala, že by si zhebla na mieste...
hoci si robíš piču, už len z toho dôvodu, že si dovolíš robiť si srandu z tak smutných a hrozných vecí, by som ti vlastnoručne vyjebala jazyk z huby, prisahám...
hanba ti, všetko sa ti vráti, dvojnásobne, vždy to platilo a vždy to platí!
Ja zvieratka zboznujem najviac, ale ten kto ich nema rad by nato nemal ani pomysliet a ne to este si z toho robit srandy... Co su to za ludia hovedá...
@alexandra7 nevyšlo ti to. smola. a apropo máš táák veľké šťastie že si len dzignutý fake, že si to ani nevieš predstaviť. nabudúce na teba pošlem Abaffyho rolety. Tak!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
ale veselo tu bude aj tak
nvm, takéto kokotiny mi fakt neprídu byť vtipné
a ak to nemalo byť vtipné v rámci tohto pojebatého dňa, tak sa radšej podpáľ, dorež sa na cirkulárke a choď sa potom uhasiť do Čierneho mora
a ak sa ti nechce, rada ti to spravím aj ja
, ked to budeš najmenej čakať
takže @sugy1 to zhrnul...
ak si fake, a robíš si z toho srandu, tak si krava
ak to FAKT robíš, tak detto a mala by si sa liečiť
ak je to len prvoaprílový fór, tak ti hovorím, že sa ti nepodaril
.............ani trochu
Len tak na dodatok:ak to myslíš vážne,tak ti úprimne prajem aby ťa preoral traktor.
Nie sú to len zvieratá, to ty si len ukážka jebnutého človeka.
uplne najviac neznasam ludi co tyraju zvierata
vcera mi bolo luto zaslapnut pavuka takeho velkeho cierneho, co sa nam neviem ako dostal do kupelne. (normalne som myslela ze sa aj rozrevem)
proste nedokazala by som ublizit zvieratu
no predstav si ale netýrala! keby som kohokolvek videla, že to robí a bola by som pritom v tom momente by som bola schopná tomu človeku spraviť hocičo a bolo by mi jedno, že ma zavrú.
Len toľko z mojej strany ..
A inak nie netýram zvieratá ..
@heatrow dostatocne tupy je, co sa ty len bojis furt ..
hoci si robíš piču, už len z toho dôvodu, že si dovolíš robiť si srandu z tak smutných a hrozných vecí, by som ti vlastnoručne vyjebala jazyk z huby, prisahám...
hanba ti, všetko sa ti vráti, dvojnásobne, vždy to platilo a vždy to platí!
@heatrow deal !
@alexandra7 haha sranda..no keď ťa niekto zažaluje za týranie zvierat..nečuduj sa...potom môžeš vieš komu vysvetlovať že to bol 1.apríl
ako, už len to, že ťa niečo také mohlo napadnúť a robiť si z toho srandu je na zaplakanie (ach)