Nazdar ľudia Mám menší problém (ak to tak môžem nazvať) . Zhruba pred rokom som si začala rozťahovať ucho. Keď som ho mala roztiahnuté na 13mm, dala som si tunel. Pred pár mesiacmi som si ho trochu viac roztiahla - na 15mm a mám plug.. nedávno sa mi z
Zas až tak strašne nenarástla To bude tým že som si to skoro vyškriabala, často som to chytala a stláčala.. je to akoby len opuchnuté, nenarástlo to._.
mne sa zda ze sa to vola blow co sa ti spravi..a..
Blow-out
ide o vytlačenie vnútorného tkaniva na povrch ucha, ktoré nastáva pri príliš rýchlom rozťahovaní, prípadne pri pokuse natlačiť neprimerane veľký tunel do ucha. Blow-out určite neberte na ľahkú váhu, kedže pri ignorovaní ho môže byť poškodenie permanentné.
Ak nechcete mať zdeformované ucho na stálo, vyberte tunel z ucha a a postupným zmenšovaním diery (ide o podobný proces ako pri rozťahovaní, len v opačnom smere a značne rýchlejší) dúfajte, že ucho sa Vám po čase vráti do pôvodného stavu.
Aspon myslim ze je to to...a skus si to masirovat a ked sa ti nebude zmensovat tak vyber, a roztahuj znova
Ja som mala podobný problém, dezinfikovala som to aj mazala mastičkami a nič nepomohlo tak som si tunel vybrala ako sa mi začal sťahovať tak tá hrčka zmizla nepočkala som kým sa mi úplne ucho stiahne ale som si pomaly začala znovu rozťahovať a už som to nemala, netuším ale čím to mohlo byť
nerozumiem sa tomu ale chcem vedieť, či je pravda že to smrdí, keď si to dáš dole a čo urobíš keď ten tunel už nebudeš chcieť mať a ostane ti diera v uchu, ďakujem
@nessmcdark za nic @ridgeback , smrdí to len ked si to clovek necisti, niekto si to cisti kazdy den tak mu to nema co smrdiet, niekto si to aj mesiac nevytiahne z ucha tak potom jasne ze to smrdi a zalezi od toho jaky velky budes mat, napr. kamoska mala 16ky abo 18ky uz si nepametam, vybrala a teraz ma zatial asi 2mm dieru. Niekomu sa nezrastie uz pri 12mm, a prinajhorsom furt mozes ist na chirurgiu a nechat si to zasit
@NessMcDark myslím, že je to blow out. Mne sa to stalo, keď som ucho rýchlo roztiahla o niekoľko mm a nechala som to tak. Potom som si tunely vybrala a dalo sa mi to do poriadku. možno som mala len šťastie.
mne sa to stalo tiez a nakoniec som zistil ze to bol jebak + o tom smrade..ja si to nejak specialne necistim a nekandluje mi to vobec ..iba pri sprchovani to preplachnem..smrdzelo to iba pri roztahovani
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ja by som šla asi kožnému....alebo minimálne doktorke obvodnej, nech to skukne a sama zhodnotí čo s tým ďalej
Možno poviem teraz úplnú blbosť, je to už dávno a nepamätám si to moc... ale tuším mi poradili jojobový olej a o pár dní to prešlo
Blow-out
ide o vytlačenie vnútorného tkaniva na povrch ucha, ktoré nastáva pri príliš rýchlom rozťahovaní, prípadne pri pokuse natlačiť neprimerane veľký tunel do ucha. Blow-out určite neberte na ľahkú váhu, kedže pri ignorovaní ho môže byť poškodenie permanentné.
Ak nechcete mať zdeformované ucho na stálo, vyberte tunel z ucha a a postupným zmenšovaním diery (ide o podobný proces ako pri rozťahovaní, len v opačnom smere a značne rýchlejší) dúfajte, že ucho sa Vám po čase vráti do pôvodného stavu.
Aspon myslim ze je to to...a skus si to masirovat a ked sa ti nebude zmensovat tak vyber, a roztahuj znova
@ridgeback , smrdí to len ked si to clovek necisti, niekto si to cisti kazdy den tak mu to nema co smrdiet, niekto si to aj mesiac nevytiahne z ucha tak potom jasne ze to smrdi a zalezi od toho jaky velky budes mat, napr. kamoska mala 16ky abo 18ky uz si nepametam, vybrala a teraz ma zatial asi 2mm dieru. Niekomu sa nezrastie uz pri 12mm, a prinajhorsom furt mozes ist na chirurgiu a nechat si to zasit