Zdravim, chcel by som sa opytat niekoho kto chodi alebo chodil na TUKE do KE co si mam vybrat, Hospodarsku informatiku alebo Informatiku? Chodim na ele. priemyslovku na TIS. S ekonomikou nemam problem, uctovnictvo uz mi je vsak proti srsti. Programovat ne
ja chodim na HI... ked mas vztah k PC a ozaj ta to bude zaujimat a ak nebudes mat problem s assemblerom, tak by si mal prejst... na HI s programkom ked sa ucis problem nebude... a s matikou... ked sa do toho obcas pozres tak prejdes... zalezi co ta bude bavit... moj spolubyvajuci je na cistej informe a podla toho sudim ze Hi je lahsie, ale menej zazivne a menej prakticky orientovane... no ale uvidi sa...som len druhak...
a co sa tyka ekonomiky tak je tazka? treba sa na nu vela ucit? lebo mam dilemu prave koli tomu ze nemusim az tak fyziku a na hospodarskej nieje, ale ak by mala byt ta eko nejaky zaberak tak asi uz radcej fyziku a info. Vdaka
a terajsi prvaci maju uz aj na HI fyziku tak co ja viem, ja som s ekonomiou problem nemal...ale naslo sa aj par takych ludi... a neber to tak, ci sa treba ucit malo ci vela... ale ci ta to bude bavit ci nie...
@porschejj kasli na TUKE, ak chces ist na ekonomicke veci. Ak chces, ostan v PO, je tam bud sukromna ISM, alebo mas Fakultu manazmentu, kde je studium omnoho menej narocne ako na FEIke.
Na FEIku nelez, ak mas problemy s matikou a fyzikou. Ani programovanie nie je lahke. Ja som bol v programovani v Pascale na gympli jeden z najlepsich z rocnika. Na FEIke som skoncil prave koli programovaniu, lebo som bol z toho debil.
Ale ak sa na to citis, a veris si ze to zvladnes, tak drzim palce. Je to kvalitna skola, ktoru ked dokoncis, uplatnenie urcite najdes, a s nim aj velmi dobry plat.
ked nemusis maitku, na HI nelez.. tam sa predmet bud priamo vola matematika, alebo ti ju nazvu nejakym krajsim nazvom a pridaju k tomu tony nezazivnej teorie aj ked zas ta "matika" sa dookola opakuje.
a samozrejme, uz od prvaku budes zit s nalepkou "sprosty hickar", ktorej sa dost problematicky zbavuje :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a terajsi prvaci maju uz aj na HI fyziku tak co ja viem, ja som s ekonomiou problem nemal...ale naslo sa aj par takych ludi... a neber to tak, ci sa treba ucit malo ci vela... ale ci ta to bude bavit ci nie...
Na FEIku nelez, ak mas problemy s matikou a fyzikou. Ani programovanie nie je lahke. Ja som bol v programovani v Pascale na gympli jeden z najlepsich z rocnika. Na FEIke som skoncil prave koli programovaniu, lebo som bol z toho debil.
Ale ak sa na to citis, a veris si ze to zvladnes, tak drzim palce. Je to kvalitna skola, ktoru ked dokoncis, uplatnenie urcite najdes, a s nim aj velmi dobry plat.
a samozrejme, uz od prvaku budes zit s nalepkou "sprosty hickar", ktorej sa dost problematicky zbavuje :/