Takže chcela by som sa vás opýtať či máte nejaké trapasy a čo si o nich myslíte. Niektorý ľudia hovoria že trapasy su zlaté a milé ale druhá polovica , že sú jednoducho trápne. Čo si o nich myslite vy? A aký bol váš najhorší trapas?
6:51 som zomrela DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ono to záleží od toho aký je to trapas Sú trapasy za ktoré sa aj ja hanbím ale väčšina takých sú už každým zabudnuté lebo sa stali v dectve a nikdy som o nich nikomu nehovoril tak ich viem len ja..
a potom sú tu také trapasi ktoré keď sa stanú sa na nich ešte aj sám rehlím.. napríklad že proste raz som tak šiel na bus a sa mi dačo stalo a jak som došiel do školy tak som to povedal spolužiakom a som sa na tom ešte s nimi rehlil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
tak TOMU hovorím trapas
a potom sú tu také trapasi ktoré keď sa stanú sa na nich ešte aj sám rehlím.. napríklad že proste raz som tak šiel na bus a sa mi dačo stalo a jak som došiel do školy tak som to povedal spolužiakom a som sa na tom ešte s nimi rehlil
fakt neviem,asi preto,že som nežiadúca osoba?