ja si idem dávať také malé, tri slová a čierny vtáčik za nimi a vyjde ma to na 40e... záleží aj od miesta, alebo napr. keď máš zasa veľmi malé a treba sa s tým veľa babrať, tak aj to ťa vyjde drahšie... ja som priamo napísala taterovi
Záleží od štúdia ...každý si hodí inú cenu a sú štúdia , ktoré majú najnižšiu sumu 30 eur a aj keby si dáš len jednu bodku čiernu vytetovať , tak to proste bude tá najnižšia suma 30 eur ...ja mám svoju farebnú , 10x10 za 35 eur ..ale to šlo cez známosti
ja mam zhruba 15cm napis za 15 eur. nakolko ma hod/30€ a spravil mi to za polhodku ale tak sice poznala som sa snim aj predtym tak sa to tak nejak zbuchal
podľa mňa okolo tých 30€...ja mám 9 čiernych vrán a jednu labuť medzi lopatkami hore ku krku a mala som to za 60€ takže také 3 malé by mali byť v pohode okolo 30€...
vacsinou sa to pocita nahodiny, kolko tetuje, nie ake velke je to...a tie ceny ked fakt nechces nejaku sracu su 50 ecok na hodinu...a to je vlastne aj minimalna sumu, a nejde o to, ci to bude trvat pol hodinu, lebo vsetko vybavenie musi prichystat tak ci tak takze sa vlastne neoplati davat nieco "male" resp. jednoduche lebo prerobis a do KE by som nesla...ak uz si dojdi do MI, tam je jeden dobry
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale od 30 vyssie
» www.google.sk/imgres?q=tetova...