Ahojte, mám papier na telesnú v ktorom mám zakrúžkovanú 3a a k tomu nám napísanú len ľahkú rozcvičku. No náš telocvikár mi povedal, že mám cvičiť normálne Čo vy na to?
ehm. spomínam si na mojich telocvikárov zo strednej a keby mi toto povedal tak by som mu vytrhol tie fúziská. poprípade tomu druhému by som zobral sandále v ktorých zrejme nosí celoživotnú silu.
hah, ja som mala vždy 4B a tento rok nám zmenili telocvikára a on chcel po mne, aby som sa prezliekala a cvičila, tak som mu krásne ukázala na papieri, že ako to je so skupinou 4b a že nehodlám cvičiť (samozrejme, v rámci slušnosti )
nakoniec to dopadlo tak, že som na hodine vždy 10minút a dohodli sme sa, že ma nezapisuje
moja rada? skús mu ukázať, čo ti povoľuje papier a povedať, že viac robiť jednoducho nebudeš aj keby kvôli tomu mal naháňať červíky s lupou
ja som momentálne tri mesiace po zlomenine nohy... a mala som papier od úplneho oslobenia (keďže som svoju nohu dávala strašne dlho dokopy tak som sa šetrila) tak najprv do mňa hučal učiteľ prečo necvičím aspoň ľahké cviky, ale ja som povedala tak ako už bolo vyššie spomenuté, že sa pre niekoho nedokaličím nakoniec sme sa dohodli tak, že cvičiť budem, ale žiadne skoky, beh, futbal, a že mi bude dávať indivuduálne cvičenia čo sa mi zdá celkom dobre riešenie na tvojom mieste by som nejaké cviky cvičila už len vo vlastnom záujme
nuz, objektivne priciny su objektivne priciny a lenive deti su zasa lenive deti... chudak telocvikar ked si chce robit svoju robotu a nevie, ci je to decko simulant alebo nie, tak je nahraty a moze akurat tak ist do kabinetu na poldeci...
Neviem čo ti poradím, pokiaľ máš vážne problémy, rob to, čo ti danú časť tela nezaťažuje...
Ale vážne nechápem ľudí, čo si dajú vybaviť papier a tvária sa ako postihnutí len aby nemuseli cvičiť... Spolužiačka má problémy so srdcom a krivý chrbát (že mega krivý) tak chápem že necvičí to čo my, ale keď si zdravé baby vybavujú papiere, to mi príde úbohé
ja mám oslobodenie od loptových hier učiteľka vraj za celú svoju kariéru nepočula že také oslobodenie existuje...a ani teraz mi neverí a to mám papier (ach)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
nakoniec to dopadlo tak, že som na hodine vždy 10minút a dohodli sme sa, že ma nezapisuje
moja rada? skús mu ukázať, čo ti povoľuje papier a povedať, že viac robiť jednoducho nebudeš aj keby kvôli tomu mal naháňať červíky s lupou
Ale vážne nechápem ľudí, čo si dajú vybaviť papier a tvária sa ako postihnutí len aby nemuseli cvičiť... Spolužiačka má problémy so srdcom a krivý chrbát (že mega krivý) tak chápem že necvičí to čo my, ale keď si zdravé baby vybavujú papiere, to mi príde úbohé