Tak môj problém je asi takýto asi 20 dni pred 15-tkou som bola s kamoškou v reštaurácii na pizzu kde tesne po 9tej hodine prišla
Ahojte tak môj problém je asi takýto asi 20 dni pred 15-tkou som bola s kamoškou v reštaurácii na pizzu kde tesne po 9tej hodine prišla policajná razia...opýtali si naše mená fúkali sme ( samozrejme sme nenafúkali ) a potom n´m povedali,že je tu jeden
@veronicka123 nic ste nerobili boli ste na picu, takze ziadny problem nemas. Kamarat len chcel by zaujimavy. Povedz mu ze ked neprestane klamat a robit si z teba srandu tak mu kopnes do vajec Bola to len normalna evidencia, nic z toho nemas.
inak myslím, že tí, čo majú pod 15 nemôžu byť na miestach kde sa podáva alkohol po desiatej, ale ak si tam nebola vtedy a ani si nenafúkala, tak ti naozaj nemajú dať za čo pokutu
nie ono je to takto: ked nezalpatíš policajtom pokutu tak potom sa platí v naturáliách, čiže im prísdeš na stanicu všetkým pofajčiť... a všetci budu spokojný, ty že nedostaneš pokutu, a policajti budú radi že im 15ka vyprázdni vajcá. @veronicka123
Ty sa bojis nejakeho zapisu kvoli tomu, ze si bola po deviatej von? Mna pred 18tkou zapisali za alkohol aspon 5x a platil som minimalne 3-4 pokuty . Nikde sa to nedostalo ani to nikde to uz nie je kedze to vyhodia do kosa akonahle dorazia na policajnu stanicu .
A to uz nehovorim o problemoch kedy sme sa tahali po sudoch s bitkami a travou a podobnymi vecami, ktore sme riesili pocas celej strednej ...
a ja som platil za podobnú vec pokutu, povedali mi že ak neprídem osobne na mestkú políciu tak mi príde o týždeň papier že musím zaplatiť pokutu. Keďže som si myslel že zabudnú, tak som na mestkú nešiel. A nezabudli, prišlo mi predvolanie na políciu :/ ..
podla mna nemáš mať prečo problém ked si nenafukala..preboha slovenskí kokoti policajti..ja mam s tymto skusenosti a som v podmienke a nafukala som dosť vela a čo ti poviem...nemožeš byť v piči ked si nepila a bola chvilka po 9..a voobec ? prečo policajti chodia do pizzerie ?!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
lebo by to bolo napomenutie...
Ty sa bojis nejakeho zapisu kvoli tomu, ze si bola po deviatej von? Mna pred 18tkou zapisali za alkohol aspon 5x a platil som minimalne 3-4 pokuty . Nikde sa to nedostalo ani to nikde to uz nie je kedze to vyhodia do kosa akonahle dorazia na policajnu stanicu .
A to uz nehovorim o problemoch kedy sme sa tahali po sudoch s bitkami a travou a podobnymi vecami, ktore sme riesili pocas celej strednej ...
CALM DOWN dievcina .
a po 2. maximálna pokuta za priestupok je 33eur, ale keďže nemáš 18 rokov, tak pokuta je maximálne polovica (takže max. 16,5€).
a ono to tam nieje
buď v kľude za hento ti nič nemôžu ...