nedávaj si collar bone mala som to rok, stále sa mi to nechcelo uzdraviť, stále to bolo škaredé... tak išiel preč.. a ostali jazvy, čo mi nevadí. ale nestojí to za to. na tom mieste sa ti stále hýbe koža, zavadzujú sa do toho vlasy, mne to aj vadilo pri niektorých tričkách, plavkách.. znovu by som do toho určite nešla :-S
rozmyslala som este ze by som si dala este mozno na krk ale neviem..pocula som ze sa to dost zle hoji a vela krat sa to potom musi vybrat co by som potom nechcela.. a kolko ta to vyslo cca?
@allus223 vyšlo ma to 500 Kč, najskôr som mala medzi tými guličkami bioplast, potom titan... a reálne za rok čo som to mala, to vyzeralo pekne dokopy asi 2 týždne. inak ale ponúkali mi aj mikrodermal, ten bol za 1000 Kč každá tá gulička. len tam máš zasa riziko, že si to vytrhneš napr. zavadením šatky a tak neviem kam to chceš na krk, pravdepodobne dozadu pod vlasy.. čo je ešte horšie, lebo v tom budeš mať vlasy stále. fakt to neni nič príjemné, aj keď to vyzerá mega
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty