ja si myslim, ze "vo vseobecnosti" nie... ked sa na to specializuju, tak asi hej, ale vo vseobecnosti vedia zeny (lepsie, alebo bohuzial aspon "vobec") varit
áno ale nebaví ich to až tak. On väčšina známych šéfkuchárov sú muži a takiež sú častejšie zamestnaní v reštauráciách. Ale ženy varia hlavne v domácnostiach
to že sú väčšina šéfkuchárov muži, neznamená že vedia lepšie variť len sú v kuchyni obratnejší a rýchlejší....ale ked ide len o varenie tak na pohlaví nezáleží.
Problém je v tom že bežne v domácnosti muži moc nevaria je to prevažne ženská parketa, ale tí čo ich to baví aj sa tým profesionálne živia sú v tom dobrý. A málo žien sa vydáva na dráhu profesionálnej kuchárky keďže toho majú doma plné zuby. Preto je viacej profesionálny šéfkuchárov ako šéfkucháriek
viete prečo? lebo ženské musia variť vo veľkých nákladoch... vo velkých hrncoch pre celú rodinu, každý deň furt...a sú nedocenené... takže to ani moc nebaví a ani sa to tak nezdarí ako keď chlapko si raz za uhorský rok povie že navarí, navarí z pol kila len pre dvoch (aj to prehanam) a je to skvelé...
vo vseobecnosti urcite nie lebo v 80% domacnostiach podla mna varia lepsie zeny (ako aj u nas mama) no a ja napriklad nevim varit vobec ... ale preco su tí popredny sefkuchari vzdy muzi to netusim no asi na tej profesionalnej urovni su vo vareni muzi lepsi
Ja to súdim podľa mojej rodiny. Babky/mama varia vždy klasiky (pečene kura, privarok, perkelt,..), dedovia/oco varili vždy kadejaké špeciality, improvizovali, vymyšľali si a vždy to bolo skvelé
...no tak napr. môj oco by v živote nič nenavaril a bratia takisto nie a keď sa raz môj strýko pokúsil urobiť kolienka s vajcom tak ich spravil tak, že uvaril cestoviny a do toho rozbil vajce a zmiešal to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
podľa mňa nezáleží na pohlaví
Bežne je to podľa mňa práve naopak, ženy asi zvyknú viac variť, tak sú v tom lepšie.