@Kacenka24 no ved vravim, mozno ti pivo nechuti len preto ze ho studujes kratko kofola sa v poslednom case dost zmenila, niekedy chutila dobre teraz ako voda, to iste sa stalo s coca colou a pepsi ale dobre pivo chuti stale rovnako dobre
@kacenka24 tak prípravka ťažká nie je, tam nemá byť čo ťažké, keďže si tam len 8 či koľko hodín odsedíš a píšeš poznámky - ja osobne som sa tam strašne veľa naučila
@kacenka24 tak ja by som chcela do BA, ale tak, to asi nepôjde, takže poprípade Trnava či Banská Bystrica
samozrejme, že právo je ťažké, ja ako vidím šéfku, ona je už advokátka, ale ona sa učí stále, proste tam to nie je tak, že doštuduješ a koniec peniaze sa ti len hrnúť budú
u nás je teraz dosť problém s právnikmi, nemajú kde pracovať, aby si teraz mohla ísť - ako čerstvý absolvent, alebo na prax k nejakému právnikovi, väčšinou ešte ty musí platiť, ak sa ti podarí vôbec niekam dostať
tak na práve čo všetko sa učí?
tak - dejepis (my na prípravke preberáme už 3 mesiace len dejepis)
potom aj politológia, ekonómia, filozofia...nwm čo všetko este...
@Kat dakujem za info no ja tiez rozmyslam ze pojdem do ba tento rok beru na zaklade vysledkov zo strednej skoly, cize bez prijimacok.....lenze ja som este iba tretiacka na gymku....takze neviem ako to bude o rok ...a tiez kebyze nevysla Blava..tak asi Trnava
ako myslela som tak ze co sa tam uci...ze ci sa tam budem musiet biflit naspamät vsetky zakony, ustavu...atd...?
aj ja som len tretiačka, ale práve preto chodím na tie prípravné kurzy, o to ľahšie by som to mala mať o rok, ja viem, berú do priemeru 1,0 a o rok to bude pravdepodobne tak isto
ale tak v BA máš ešte aj iné právnické vysoké školy, poväčšinou súkromné
@Kat tak to mas dobre ze chodis na tu pripravkuu ja som citala ze neberu len do priemeru 1,0...proste oni beru aj ine priemery....kolko sa ich zmesti do planovaneho poctu prijatych uchadzacov staci aj ked budes mat napriklad priemer 2,0...a maju malo takych ktori su od teba lepsi..tak vezmu aj tych " horsich "...
no baby @kat a @kacenka24 , u nás v BA v minulom roku sa dostali tí, ktorí mali na vysvedčku maximálne jednu dvojku za celé 4 roky, podotýkam, že nie z profilového predmetu ani z maturity
no a zhrnula by som to tak, že právo študujem, ale či budem po tomto skúškovom aj naďalej, tak to neviem
tak za tri...no prečo, prečo...lebo všetci mali také dobré priemery! u nás je fakt 90% čistých jednotkárov a brali nás 300. čiže až také ľahké to nie je.
a čo sa týka štúdia - áno, je to ťažké. momentálne sedím už týždeň na riti pri správku a v porovnaní s týmto sa mi zdá celý prvák ako lahoda. a zďaleka som ešte neskončila.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
odpoved je ano
ze aj pivo.
castejsie dokonca
@Kacenka24 v brne
v Brne??...no to mi velmi nepomoze
ale pravo je ako predmet lebo to je ekonomka
samozrejme, že právo je ťažké, ja ako vidím šéfku, ona je už advokátka, ale ona sa učí stále, proste tam to nie je tak, že doštuduješ a koniec peniaze sa ti len hrnúť budú
u nás je teraz dosť problém s právnikmi, nemajú kde pracovať, aby si teraz mohla ísť - ako čerstvý absolvent, alebo na prax k nejakému právnikovi, väčšinou ešte ty musí platiť, ak sa ti podarí vôbec niekam dostať
tak na práve čo všetko sa učí?
tak - dejepis (my na prípravke preberáme už 3 mesiace len dejepis)
potom aj politológia, ekonómia, filozofia...nwm čo všetko este...
ako myslela som tak ze co sa tam uci...ze ci sa tam budem musiet biflit naspamät vsetky zakony, ustavu...atd...?
aj ja som len tretiačka, ale práve preto chodím na tie prípravné kurzy, o to ľahšie by som to mala mať o rok, ja viem, berú do priemeru 1,0 a o rok to bude pravdepodobne tak isto
ale tak v BA máš ešte aj iné právnické vysoké školy, poväčšinou súkromné
všetky zákony určite nie
ale málo toho isto nebude, čo sa musíš naučiť
no a zhrnula by som to tak, že právo študujem, ale či budem po tomto skúškovom aj naďalej, tak to neviem
preco nevies ci ho este budes studovat?? take tazke je to ??
a čo sa týka štúdia - áno, je to ťažké. momentálne sedím už týždeň na riti pri správku a v porovnaní s týmto sa mi zdá celý prvák ako lahoda. a zďaleka som ešte neskončila.