podal som si prihlasky na Karlovu univerzitu na obor financni matematika a na Univerzitu Komenskeho obor ekonomicka a financna matematika. Neviem si vybrat, ktora skola je lepsia. Velmi ma zaujimaju veci okolo bankovnictva, o poistovnictvo s
ak ťa zoberú na karlovku, bež tam, uk si nechaj ako poistku, tam si myslím, že už zoberú každého ..čo sa týka kvality škôl, myslím si, že všeobecne je česko s úrovňou vzdelávania v porovnaní so slovenskom na tom lepšie ...karlovka je sama o seba prestížnejšia škola než akákoľkvek tu u nás na slovensku, samozrejme aj ťažšia..viem čo si o tom, brat tam študuje, tiež matfyz, ale informatiku..ja na tvojom mieste idem tam..ale neviem prečo sa na to čo si vybrať, pýtaš, keď ešte nevieš či si prijatý
@ihoax ak na UK zoberú každého, tak pre Prahu to platí dvojnásobne, tam sa potom robí sito.. teda neviem, či to platí pre každý odbor, ale napríklad pre informatiku hej
@hawaitypek a ja som si cely zivot myslel, ze aplikovana informatika znamena aplikovana informatika a zajtra mam skusku z matiky 2, o dva tyzdne z fyziky, ktoru nemaju ani na matfyze taku sprostu ako my,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
@kajaa same for STU, to je bezny styl,
cize matfyz nie je iba o matike? Na akej urovni je tam programovanie?
a toto by malo byt to programovanie: » www.salanci.sk/C/index.html...