potrebujem taaaakto veľkú radu ide o to, že by som chcela ísť na bilingválne gymnázium buď anglicko-ruské alebo anglicko-francúzske... nemáte niekto nejaký typ? Nitra a okolie? D
@neith74 pokial viem, a to poznam aj ludi zo spanielskeho bilignvalneho, tak sa ucili slovensky prvy rocnik nejake predmety a potom neskor vsetko po spanielsky a este popri tom mali anglicky jazyk
@lusylia1684 neivem ako to myslis, ale myslim, ze na slovensku su len bilignvalne, ze sa ucis vsetko v jednom jazyku a popri tam mas asi 2 ci 3 hodiny tyzdenne iny jazyk, ako som napisala chalanovi vyssie...
@neith74 ale ja som to objasnila, ze v jednom jazyku sa ucis a druhy sa ucis ako na kazej inej skole dve hodiny tyzdenne, z tvojho prispevku clovek nevie ako si to myslel
nie, bilingvál je síce dvojjazyčný, ale aj tak sa tam tiež učí aj anglina ... najbližšie francúzske bilingválne gymnázium od Nitry je v Bratislave na Metodovej ulici, alebo v Trenčíne a Banskej Bystrici
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov