čavte zaujímalo by ma či je v bb nejaká stredná škola so zameraním na futbal,šport,športová trieda alebo niečo podobné okrem športového gymnázia. Neviete o niečom ? Diki za pomoc.
@mates77 Viacerí mi vraveli , že to neni dobrá škola mam s tadiaľ aj kamaráta a tiež nevravel nič dobré. Navyše je to osemročka a ja sice niesom sprostý , ale ani najmúdrejší a učenie je makačka popri futbale toho času ani moc neni . Aj ked ten sa dá spraviť vždy
@mates77 To je zaujimavé ale myslím , že tieto ´´starosti´´ riešiť nemusím A neviem či by ma futbal prestal len tak baviť ´´zabil´´ som pri tom veľa času trénujem pred školou aj po škole tak chcem aby mi niečo vyplnilo aj ten čas . A skrátka som do to jeleň
Ja by som ti mohla poradiť jedine ohľadom normálnych gymplov v BB.. no spolužiak je teraz u nás v triede, lebo ho vyhodili zo športového gympla.. Ale tak to bolo jeho správaním.. Aj keď, športový je dosť kvalitovo nízko, možno okrem jazykovej triedy. Ak chceš futbal, tak tam choď, ak chceš aj poriadne všestrannejšie vzdelanie, skús niečo iné..
@erterjoz tiež som bol doňho zažratý.. Každý zápas som odohral celý, úplne každý či prípravný či majstrovský a tým že som tak veľa hral ma to prestávalo baviť a nakoniec som skončil u cvičení a som rád že som s ním prestal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov