Mám 14 rokov,a v mojom veku su najdoležitejši priatelia,prišla som o svoje najlepšie kamaratky,boli sme 4 najelepšie no sa to zvrtlo jedne ostali dve a ta druha ma najlepšiu kamarataku a ja som ostala sama často rozmyšľam čo budem robiť mala som urobiť zm
minulý rok sa mi stalo to isté... lenže, ja som odišla z celej väčšej partie a po nejakom čase som lepšie spoznala moje dve spolužiačky, s ktorými sme teraz nerozdeliteľná trojka ale tak ako @1 naozajstní priatelia ťa neopustia
nemyslim si ze v tvojom veku su priatelia najdolezitejsi..ja si myslim ze prave toto je najhorsi vek mat priatelov,pretoze aj z najslusnejsieho,najmilsieho loveka sa moze stat idiot ak je v spolocnosti dalsich idiotov..praveze v tomto veku ta najviac ovplyvnuju........
mne sa naj kamoška presťahovala do Viedne, druhá do jednej dedinky pri Ukrajine a naj kamoš šiel do Madridu zo svojou minulou triedou som sa musela rozlúčiť a spolužiakov mám hrozných :/ vítaj v klube
Ale aby som sa vyjadrila nielen k @T , tak milá @miska12 , celý život budeš stretávať nových ľudí, vychádzať a vchádzať do nových kolektívov - priateľov si určite nájdeš.
V prvom rade by pre teba mala byť najdôležitejšia rodina, lebo len tá ti v tvojom veku dokáže pomôcť a pochopiť ťa ver mi .. ja tiež nemám najlepšiu kamarátku a ani mi to nechýba, pre mna je ta najlepšia moja mama ktorej môžem povedať všetko a nemusím sa báť že by ma opustila alebo zradila
inak nájdi si nových najlepších kamarátov.toto zažil určite každý zhruba v tvojom veku aj ja som prišiel o dvoch najlepších priateľov s veľkým P. Bohužiaľ klan svätej trojice ako sme boli nazývaný sa rozpadol. aj mňa to mrzí ešte dodnes,keďže asi pred 2 rokmi som dostal výčitku od rodičov jedného z týchto bývalých priateľov, že nemal som ho opustiť, ale čo som mal robiť keď si našiel iných kamarátov, ktorí zrovna nepatrili k mojej srdcovke vzhľadom na ich povesť a dával som od nich vždy ruky radšej preč.to som aj ja jemu hovoril, že ruky preč, ale bohužiaľ uprednostnil ich,keďže mali byť jeho spolužiaci strednej odbornej škole a ja som išiel na oveľa ambicióznejšie gymnázium. Jeho rodičia ľutujú ten čas, čo som ho opustil.žiaľ bol veľmi ľahko manipulovateľný a ja som ho viedol len k dobrému.bohužiaľ tí s takou povesťou akou mali ho vrhli do priepasti.úplne prepadol drogám. dokonca úplne zabudol na zásady slušného správania.ani by som neveril, že tak sa ľudia vraj už po 3 rokoch dokážu zmeniť, že úplne na všetko zabudnú a dokážu padnúť až na samé dno.
@paula000011 nie každý kamarát je taký ja mám na to nos a intenzívne vzťahy mám len s pár kamarátmi. nie,že by som bol fajnový, ale aby som mal len lojálnych. ja nemusí mať 1000.mne v pohode stačia 3 skutoční priatelia, ktorí mi osobne nikdy neublížili ani inak nezradili a podobne som jednal aj vždy ja.
@miki24 však jasné že nie každý, ale táto baba stratila 4 kamarátov tak asi to neboli naozajstný kamaráti inak by sa na ňu nevykašlali a nenechali by ju samú, .. no nie každý má šťastie stretnúť tých pravých, preto hovorím, že u mna je to teraz jednoznačne mama ktorej sa môžem so všetkým zdôveriť a nemusím riešiť to či ma niekto opustí alebo čo..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
nebolo zamýšľané žiadne morálne uškodenie!
Ale či bolo spôsobené?
Ale aby som sa vyjadrila nielen k @T , tak milá @miska12 , celý život budeš stretávať nových ľudí, vychádzať a vchádzať do nových kolektívov - priateľov si určite nájdeš.
A keby nie, tak uhorky majú vždy.
je toľko krásneho na tom to svete....napríklad.....naprííííklad.....kamaráti... :/
ale ty žiadnych nemáš čo?...
V tomto veku ľudia väčšinou strácajú starých (ne)priateľov a nachádzajú tých, ktorí zostanú naveky