Možeš kľudne aj na birdzi. Hlavne ak ti chodia takéto TS-ky:
27. augusta
Prosím, med Budem rád, aby ste ma kontaktovať na čísle (mirian_andrew@hotmail.com )
môj najdrahší
Ako sa dnes máte a vaša rodina dúfam, že je všetko v poriadku s vami
Ja som volal mirian som videl váš profil dnes v (www.birdz.sk) a zistíte, že ste hodní byť moja ako niekto, koho môžem ležal na airms tak dlho, kým láska je obava, starostlivosť a teassing vám všetkým noc, Ak máte záujem dozvedieť sa viac o a pre mňa poslať nejaké fotky z mojej kontaktnej takto: (mirian_andrew@hotmail.com ) čakal na počujem od vás
@jeko hej, celkom sranda ta stranka..len skoda, ze najcastejsie su tam tupi americania a teraz vecer dvakrat za sebou som narazil na takych co namna vybehli s arabskou hatlaninou ktora sa neda precitat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
27. augusta
Prosím, med Budem rád, aby ste ma kontaktovať na čísle (mirian_andrew@hotmail.com )
môj najdrahší
Ako sa dnes máte a vaša rodina dúfam, že je všetko v poriadku s vami
Ja som volal mirian som videl váš profil dnes v (www.birdz.sk) a zistíte, že ste hodní byť moja ako niekto, koho môžem ležal na airms tak dlho, kým láska je obava, starostlivosť a teassing vám všetkým noc, Ak máte záujem dozvedieť sa viac o a pre mňa poslať nejaké fotky z mojej kontaktnej takto: (mirian_andrew@hotmail.com ) čakal na počujem od vás
Milovať ťa navždy
mirian