Ja osobne dokážem spať celé dni a neraz sa mi stáva že sa zobudím unavený po 10 hodinách spánku Je tu niekto taký čo pravidelne funguje celý deň a spí 4 - 5 hodín denne (myslím bez pocitu únavy)
hawran viem o tom a su problemi skor psychycke a neustale stresi...birdz1 uplne rovnako ako ja raz som zaspal v piatok vecer a prebudil sa rano...lenze v nedelu rano
ked spis 10 hodin tak si unaveny lebo si prespaty...
ja spavam tak ze jednu noc vobec potom 4 noci cca 4-5 hodin a potom 2 taham v pohode 12 hodinovky a staci mi to tie dni kedy nespim vobec alebo spim malo fungujem v pohode
ja niekedy spávam pár hodín aj mesiac a necítim únavu...a teraz som už pár týždňov tak unavená, že by som spávala aj niekoľko dní vkuse...ktovie čím to je
relatívne idem spať o jednej, zaspím prinajlepšom o tretej, preberiem sa o desiatej. neviem zaspať hneď a keď len tak ležím, mozog pracuje na plné obrátky. rada by som mala stály režim.
Zalezi od rezimu dna. Ked je prilis nudny a monotonny, tiez som, pochopitelne, unavena - a je uplne jedno, kolko som spala. Nepoznas pocit, ked sa na nieco tesis, celu noc nespis, zadriemnes nad ranom a na dalsi den si aj tak plny energie? Opacny pripad.
ja zvyknem byť hore do štvrtej-šiestej rána, potom idem spať, zobudím sa o dvanástej/druhej poobede, čiže mám teoreticky štandardných 8 hodín, ale ak do seba veľmo nekopnem, tak som schopný sa len otočiť na druhý bok a drichmať aj do štvrtej
možno máš nekvalitný spánok. čiže aj keď spíš dlho tvoje telo si neodpočinie dostatočne. skús užívať melatonínové tabletky. melatonín je hormón ktorý sa vylučuje počas spánku. tiež by si mal spať v úplne tmavej miestnosti.
@kokosovyorech je to naozaj divne ale , kazdopadne , to je jedno proste milujem vstat o 5 rano , spravit si veci len pre seba , kazdy este spi , urobit si cappucino a nebyt vobec unaveny
podľa mňa je to hlavne o strave, a nálade... ale.. strava je dôležitejšia ak totiž málo ješ, tak potrebuješ viacej spať a ešte, treba jesť zdravo atď... a potom viac ako 8 hodín bude fakt zbytočných...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
ja spavam tak ze jednu noc vobec potom 4 noci cca 4-5 hodin a potom 2 taham v pohode 12 hodinovky a staci mi to tie dni kedy nespim vobec alebo spim malo fungujem v pohode
ja zvyknem byť hore do štvrtej-šiestej rána, potom idem spať, zobudím sa o dvanástej/druhej poobede, čiže mám teoreticky štandardných 8 hodín, ale ak do seba veľmo nekopnem, tak som schopný sa len otočiť na druhý bok a drichmať aj do štvrtej
ale predsa ja spavam okolo 7 hodin...a ...dá sa zvyknuť ...