ahojte mam spolužiaka ktorý mi stale robi zle mam ho uz pokrk. Začalo to tak pred rokom všetko čo som povedla bolo zle začal ma šikanovat hadzat do mna veci ja som mu to samozrejme vratila ale ked som mu to vratila tak sa zacali so mna smiat aj dalši cha
Ak ti to vadí a trpíš kvôli tomu psychicky,tak to niekomu oznám...riaditeľovi,triednej/triednemu...on s tým neráta,že to niekomu povieš a uvidíš hneď,ako bude ten hrdina posratý keď mu bude niečo hroziť za to. Alebo to povedz tvojím rodičom,tí to vyriešia...
@5 súhlasím s tým že útek nepomôže.. kamarátka zmenila základku asi trikrát,, a všade to bolo rovnako zle že ju šikanovali.. musíš sa tomu postaviť, spraviť s tým niečo.. ak nechceš aby sa tento stav vliekol s tebou všade kam pojdeš.. ak to nechceš riešiť cez dospelých, tak si pozri nejaké akčné filmy,, naber sebaistotu a pobi sa s ním,, kopni ho medzi nohy, vyfackaj ho a podobne
Nestrácaj čas povedz to niekomu uvidíš ako mu padne hrebienok!
Nedaj sa dievča a kebyže ťa "lúbi " ako píše avieabbey určite ti to dá inak najavo ,myslím si ,že chalan v jeho veku by to inak riešil ajked sa zdá byť zakomplexovaný podľa jeho správania
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
trochu zivotaschopnosti lebo ta svet zozere
zabaľ ho ale do papiera aby sa neuhol , myslim ten kameň
Nemá právo ťa šikanovať.
Nestrácaj čas povedz to niekomu uvidíš ako mu padne hrebienok!
Nedaj sa dievča a kebyže ťa "lúbi " ako píše avieabbey určite ti to dá inak najavo ,myslím si ,že chalan v jeho veku by to inak riešil ajked sa zdá byť zakomplexovaný podľa jeho správania