Mám pocit že som naozaj škaredá. Chalani ma nikdy nechceli a pri ostatných dievčatách sa cítim menejcenne. Poraďte prosím čo mám robiť. A som naozaj škaredá? Vopred ďakujem za rady
omfg, deti nemajú čo po večeroch robiť tak zakladajú nezmyselné fóra??? :/....
ak si to o sebe budeš myslieť tak aj budeš!!!! nie je dôležitý vzhľad, ale správanie človeka ale to ti do gebuľky asi nevojde..... nerieš kraviny, začni sa tešiť zo života a bude ti fajn
Určite škaredá nie si, každý z nás má niečo, čo ho robí výnimočným... Čo sa týka záujmu chlapcov, neboj sa to ešte príde... Všetko má svoj čas... Čo ťa vedie k tomu, že sa škaredou cítiš?
na krase nezalezi, dolezite je aky je clovek vovnutry. raz urcite najdes muza co ta bude milovat taku aka si. len to chce cas. a pokial chces aby sme my posudili ci si skareda musis sem dat svoju fotku
pre zakladateľku ankety, ak budeš ty sama presvedčená o tom, že si škaredá, tak potom si, a ľudia to na tebe budú vidieť. Všetko je to v hlave. Začni sa na to pozerať optimistickejšie, čo môžeš urobiť preto, aby si bola krajšia? a nielen po výzorovej stránke?
V tvojom veku som si to tiež myslela ale to ťa teraz naozaj nemusí trápiť . Časom to prejde a aj chalani ťa budú chcieť. Okrem toho, škoda riešiť chalanov, na to máš ešte času .
@bebe42 ak máš 13, tak máš na to ešte čas ... peknej duše sa nič nevyrovná, čo z toho, že bude prekrásna, ak rozum o ničom, to že ostatne zo sebou nevedia čo robiť, tak teraz sa kvôli ním cítiš menejcenná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
vyrovnaj sa so sebou alebo.....
(nechavam tam apoziopezu este by ma niekto zdrbal ze narusam zdravy mentalny vyvin maloletych)
(tu sa ukrýva odpoveď na všetko)
156 cm
45 kg
blond vlasy
modré oči
orientácia hetero
narodky 1.2.
-----------
hej, si.
ale inak mi to pripomína videá tých amerických deciek, kde sa pýtajú, či sú škaredé....
» www.facebook.com/profile.php?id=...
a nie, nie si škaredá, tak neviem, prečo si to myslíš
ak si to o sebe budeš myslieť tak aj budeš!!!! nie je dôležitý vzhľad, ale správanie človeka ale to ti do gebuľky asi nevojde..... nerieš kraviny, začni sa tešiť zo života a bude ti fajn
toto napadlo aj mňa
pre zakladateľku ankety, ak budeš ty sama presvedčená o tom, že si škaredá, tak potom si, a ľudia to na tebe budú vidieť. Všetko je to v hlave. Začni sa na to pozerať optimistickejšie, čo môžeš urobiť preto, aby si bola krajšia? a nielen po výzorovej stránke?
a to ako sa ty cítiš vo vnútri ovplyvňuje to, ako sa pozeráš na svoj vonkajší obal
Ale pokiaľ je to v @24 tvoj profil, tak potom sakra dievča nie si škaredá ani omylom
@trubecka aha, tak čau !