Ahojte, chcela som sa pôvodne poradiť s mojimi kamarátmi, ale chlapec, ktorý ma friendzonol, je zo skupinky mojich najbližších priateľov, takže je to dosť nepríjemná situácia. Ale aby ste neboli zmätení, tak vám to poviem poporiadku. Asi pred polrokom som
Kriste pane ako môžeš tvrdiť, že si friendzoned, keď si mu ešte ani nepovedala, že sa ti páči?! Choď za ním a povedz mu to. Respektíve, pozvi ho niekam a zdôrazni mu, že to bude rande.
bože, parodujem kravy z facebooku, je mi ľúto, že mi to už prešlo aj do mojej vlastnej reči, ale to je tak všetko, čo k tomu môžem povedať, tak nebuďte agresívny. ja fakt neviem, čo s tým
ožerte sa spolu a vrhni sa na neho,,, bud sa aj v nom niečo prebudí, že ťa bude chcieť viac ako len za kamošku, a ak nahodou nie, tak sa možeš z celej veci vykrútiť vetou že alkohol je svina
veď ty hej ja tiež nemám rada ľudí, ktorí rozprávajú/píšu takým štýlom, aký som pred chvíľou "predviedla", ale nedošlo mi, že tá nadsázka tam nebola zrejmá
@stupidbitch môžeš mu to povedať, netuším prečo by to automaticky malo znamenať že stratíš partiu, predčasne dramatizuješ, tzn. v momente keď na to ešte ani nemáš dôvod, a nadpis máš nesprávny lebo nemôžeš byť friendzoned keďže v prvom rade ste boli priatelia a on nevie že by si chcela niečo viac, a ako bonus asi ani nebudeš, pretože ako sama píšeš, chcel ťa aj on.
čiže povedz mu to a prípadne začni dramatizovať až potom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
tak potom mozno porozmyslat ze odpoviem
ale asi ho chces v preklade..sak chodte vonn a porieste daco..
Proste ja neviem, však si to ani neskúsila, jak vieš že ťa nechce?
čiže povedz mu to a prípadne začni dramatizovať až potom.
Inak na čo objektívny názor? Nepoložila si otázku. Ale tak jednu múdrosť by som mal a teda že ak to neskúsiš odpoveď bude vždy nie.
Prepáč, rada by som ti poradila, ale akosi mi utiekla pointa, keď som sa začla zamýšľať nad tvojim slovníkom
A inak, keby si to napísala trochu kultivovanejšie, možno by ťa viac ľudí bralo vážne
ja sice friendzonujem automaticky lebo som zadana, ale ked som frienzdonovala aj single tak to bolo preto lebo:
dotycny sa mi nezdal pritazlivy
nezdal sa mi inteligentny
nesedel mi povahovo
a najcastejsie vsetko z tych 3.. tak pouvazuj
a friendzone je dnes už celkom dosť bežný.. myslím že stále bol bežný (len zrejme teraz to dostalo nejaké pomenovanie asi..)
(ehm, nie je stop prílišný anglicizmus? netreba to nahradiť niečim lepším?