netrpím ňou tak doslova..ale niekedy mám dni,kedy všetkých ľudí proste nemusím, nechcem s nimi byť a nechcem,aby mali so mnou čokoľvek spoločné.. neviem čím to je,ale ja to tak cítim..
hej, keď napríklad prídem do Bratislavy a zrazu je na ulici viac než 5 ľudí (obrazne pvoedané ale tak som z malého mesta) tak sa cítim strašne neprííííjemne
Mne len niekedy vadí keď na mňa ľudia hovoria resp. vysielajú svoje negatívne hlášky o tom ako je čo na nič prípadne jednu vec zopakujú 30 krát dokola že ako je hrozne na nič.. príklad je náš rozvrh , niektorí ľudia proste nevedia prijať že sa asi nezmení už.
To poznam.. ked ma to chyti, mam chut byt len sama, z ludi mi je zle a mam chut vsetkych povrazdit. Ale to je skor tym ze som *mensi* mizantrop.. Ale celkovo som skor ten typ, co nevylieza von na diskoteky, kavu ci pivo.. Ak vobec, tak urcite nie viac ako 3 ludia, to je moc..
Ale inak, ak uz niekde som a nemam tento mily stav, tak som vcelku spolocenska a zhovorciva..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ale nemám sociálnu fóbiu.
Ale inak, ak uz niekde som a nemam tento mily stav, tak som vcelku spolocenska a zhovorciva..
to skor trpim asocialnou fobiou..neznasam ked sa kolo mna obsmietaju a pytaju hocico..