Hlavne si treba vybrat menej kaloricke a tucne veci ktore ti chutia (ja napr. jahody, pomarance, losos, cestoviny, musli s cokoladou...) a nie take ktore sa budes nutit jest iba pre to ze je to zdrave a nebude ti to chutit. Vecer si dat nieco lahsie, hlavne nie sladke. Cvicit tiez iba to co ta bavi. Ja najrasej na steper chodim, polhodina za den a zachvilu budu vidiet vysledky
Inak,máš 17,minimálne do 20tky by dievčatá/ženy/whatever kvôli vývinu nemali experimentovať s diétami,takže vážne,choď cvičiť a na diéty kašli.Hrozba jojo efektu je pri takýchto diétach ako od pána Dukana veľmi vysoká. Plus chudneš nielen na tukoch,ale aj na svaloch. Márne tvrdia že nie,klamú ti len aby predali svoj "nový vynález" pre lenivé ženské. Biznis je biznis a najviac na to doplatia decká.
buď navždy obmedzíš nezdravé jedlá, sladkosti, veľa soli a budeš piť veľa vody, alebo sa na diétovanie vykašli, schudneš na chvíľu a potom pribereš aj zo vzduchu
ďakujem za reakcie Ale ako vidím vykašlem sa na celú diétu Aj podla mna je to dosť na prd ale povedala som si ked chcem schudnut tak mjsím niščo robit . Neemyslite si že som nejaké jelito mám 174 cm a 68 kg . A podla mna je to dosť veľa . A solm naozaj zúfalá , z toho brucha a noh budem mať už asi aj nočné mory . Iní mi hovoria že som akože *chudá* ale ja takám rečiam ani nápad neverím ,..pretože chudý človek vyzerá inak podla mna . Uf ..no som zvedáva ... a nepoznáte niekto niečo naozaj dobro a overené na schudnutie viem že pohyb je zaklád ale ja neviem ... *ĎAKUJEM!í
veď ti tu napísala kopa ľudí čo k tomu treba, blbé diéty ti nepomôžu, ak by si naozaj tak veľmi chcela schudnúť, začneš jesť zdravo a hýbať sa, ale ty len hľadáš spôsob ako to spraviť bez námahy.. bez toho to bohužiaľ nejde a aj ty budeš mať zo seba nakoniec lepší pocit keď budeš vedieť koľko si toho spravila pre to, aby si so svojím telom bola spokojná a nestrácala kvôli nemu sebavedomie. motivuj sa, daj si ciele namiesto rozmýšľania nad tým, ako ti to brucho vadí ale hýbať sa ti nechce.
Nicollka Bola by si prekvapená,niesom z týcg čo sedia na faceboku celé dni alebia na TV Mám rozum a viem že to musí ísť aj tým horším spôsoboom Takže zle napísané že hýbať sa mi nehce . Ja len hladám spôsob ako rýchlejšie pojdu tie kilá dole
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
diety su nanic
fakt, ak si nechceš dod.bať metabolizmus, tak kašli na diéty!