Ludia ty co ste sem chodili povedzte my tie najhorsie a najlepsie veci o tejto skole , co vam to dalo a ci vam pomohol ten europsky certifikat o vzdelani.
PS: oplati sa ist na sklenarovu alebo tokajicku ( ine som v ba nenasla, teda okrem sukr
@lenkaska1 Ja som myslela, že je to gympel, tak som sa zmýlila. Sorry, no.
Čo mám proti gymplom? Že gymple sú úplne na shit a nemajú (poväčšinou) vôbec žiadnu úroveň. Slovo gympel podľa mňa nemá žiadnu úroveň.
I ten náš je podľa na dosť na piču, ale aspoň viem, že má úroveň, keď vidím, že jednorkári z Metodky, Tomášikovej a neviem ešte skade majú u nás štvorky
Neviem či je to tá istá škola, na ktorú chodil môj brat. Ale on tam odmietal chodiť, lebo sa bál ísť aj na wécko, kde si niektorí "študenti" normálne pichali alebo poslali profku rovno do pi*e. Ale tak asi myslíš inú školu.
@stenatko ja chodím na Metodku a niektoré známky su doslova vydreté, to by ma zaujimalo, na jaku chodis ty skolu. Gymple maju uroven, ako vsetky slovenske statne skoly. Vsade su zli ucitelia atd. a niektore skoly su na tom ovela horsie ako gymple..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Všeobecne VŠETKY gymple sú na P-čko a súkromné sú práveže na tom najmenej zle
Čo mám proti gymplom? Že gymple sú úplne na shit a nemajú (poväčšinou) vôbec žiadnu úroveň. Slovo gympel podľa mňa nemá žiadnu úroveň.
I ten náš je podľa na dosť na piču, ale aspoň viem, že má úroveň, keď vidím, že jednorkári z Metodky, Tomášikovej a neviem ešte skade majú u nás štvorky
Certifikát mi nepomohol, ale to preto, že som ho ešte prakticky ani neskúšala využiť; zatiaľ mám za to, že je jedna z najlepších vecí, čo tam fungujú.
Inak nefunguje celkovo nič. Vôbec nič. Vlastne, funguje, že keď nemáš prezuvky, nepustia Ťa na vyučovanie .