čaute, chystám sa silvestrovať do prahy ... a bola by som rada keby mi niekto poradil kde by som si ten silvester užila najlepšie či václavak či NEBE...nejaké rady a návrhy?
@shoesmaniac je v prahe nejaky bar co sa vola James dean? kde to je? su tam jeho fotky atd..? vraj tam este je aj bat u mazaneho kralicka presne ako ten v pulp fiction
Jj a aj casnicky su oblecene v kostimoch v štýle co bol v amerike za Jamesa Deana. A je to na Dlouhej. Zo Staromaku pôjdes doprava. » www.restu.cz/james-dean-rest...
Jj je veľa takých podnikov, napr aj Coyotes je ako z filmu Divoke kocky. Tam aj barmanky tancuju každú hodinu na bare.
ja som bola v NEBI, ale to na vaclavaku bol humus ozaj, na grc ludia.. ale potom sme boli v nejakom inom NEBI, neviem kde, take malicke a tam sa mi fest pacilo inac aj ja som v prahe na silvestra tento rok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Jj je veľa takých podnikov, napr aj Coyotes je ako z filmu Divoke kocky. Tam aj barmanky tancuju každú hodinu na bare.