Ahoj baby a chalani, pre casopis Markiza prave robim temu o sexe na skolach. A kto mi najlepsie poradi, ako sa to funguje, nez ziaci a studenti? Ak mate zaujem, tak mi piste, kedy ste so sexom zacali, ako, pripadne ci naozaj funguje aj na skolach (napr. z
Podla mna je dost neskoro,ze az po uverejneni niekolkych videi,fotografii sa zacalo o tom takto hovorit.Hovorit a oboznamovat sa malo davno pred tym a nie,ze az ked zverejnia videa sa zacne o tom bavit.Kazdy rodic by mal o tom so svojim dietatom hovorit.Zatajovanim nic nevyriesi,tym to dieta bude zaujimat este viac.Aj v skolach... Ale myslim si,ze je to dobou.Vela krat som sla po ulici a zapocula som sa do rozhovoru asi 8-rocnych skolakov a v nom spominali sex.Dnes je sex vsade medializovany,uz nie je tabu ako v minulosti.. Tie videa su podla mna natacane len s tym,aby sa napr. dievcata predviedli pred chalanmi a tak..Videla som video dvoch "lezbiciek" (mali 14).. bolo uplne vidiet,ze sa len snazia robit zaujmave atd.Ten oral...mozno hej.Vidia to v casopise,na internete,povedia si. tak preco nevyskusat? .Môj osobny nazor. So sexom zacina clovek,vtedy ked sa nan citi.To,ze zacinaju niektore uz v 12-tich si myslim,ze je len tiez v predvadzani a chvaleni sa,ze uz nie som panna atd..V dospelosti si ale uvedomia,ze dobre neurobili..A tak no.. Môj nazor
Sex je všade a je jedno či je to škola, ulica alebo doma, keď mladí chcú sexovať, vždy si nájdu miesto. A samozrejme aj v škole. Veď predsa školu si treba oživiť a na to je mnoho spôsobov napr. aj sex. I keď ja som to nikdy v škole nerobila, ale viem, že sa to deje niesom slepá.
A čo uprednostňujú baby to neviem, pretože ja uprednostňujem lásku pred sexom... I keď aj k milovaniu niekedy dojde.
A niekedy je to aj inak ten sex nie len pre frajerinu, ale aj z trucu niekedy možno aj z lásky a tak. Mladé baby sú moc naivné... A poznám pár ľudí, čo v istom období sexom a alkoholom zaháňali problémy doma a tak... viem sama...
A najhorší sú chalani, kt. sú schopní znásilniť holku, ani si neuvedomujú koľko ona trpí, aj keď to nedovedú dokonca, kým nenájde človeka, kt. jej vymaže tú spomienku z hlavy, tak bude trpieť dosť dlho. Tie prebdené a preplakané noci neprajem nikomu...
A to akože o čom má byť? To mám pomáhať tomu zkorumpovanému časopisu že "Markíza" ??? no zbohom...mám vás ukradnutých aj s vašou tou že vraj "populárnou" televíziou...
asi nevie markiza ako zaujat citatela a snazi sa vyhrabat z tiena inych lepsich slovenskych casopisov tak ze dokonca je schopna kopirovat aj novy cas...no ubohe
sorry, ze som dala aj nazov casaku, ja som si myslela, ze je lepsie byt ferovy a povedat vsetko na rovinu, ale asi sa vam to velmi nepaci..
nechceme kopirovat temy, chceme len priniest normalny nazor, ci je to naozaj na skolach bezne, ale len stokrat zvelicene, ako vsetci pozname ten casopis, v ktorom sa to objavilo.
ved ak za tie videa davaju peniaze, tak co by ich studaci neurobili???
ide len o to, ci je to tak aj v skutocnosti , alebo nie.
ja som sa so sexom priamo na skole nestretla, ale viem o tom ze zakladaci ho praktizuju dost casto a s roznymi partnermi, na rozne sposoby... kym sa dostanu do dospelosti aj ich to prestane bavit u takych patnastok je to o tom ze ktora mala viac tak je vacsia caja. je to dost skoro, maju vymlete hlavy a tak ked im nejaky chalan nahuci ze s nimi zacne chodit hned roztiahnu nohy aby si ho udrzali, lenze chalan sa na nich potom vykasle... ja viem vacsinou o babach, ale som si ista ze chalani nezaostavaju viem o 15r babe ktora si zhanala tabletku po... je to podla mna zvratene, ale bezne sa to deje.
piseme si cez hodiny o kolkej sa na wecku stretneme...mame fakt tvrdy sex na skolach...a hlavne tu-vo zvlene aj baba s babou aj chalan s chalanom aj baba s chalanom...zacinaju sa dokonca pridavam pomaly ale isto aj ucitelky ale ja a kamaratka to vieme na isto..mame vazne tvrdy sex...
toto je nic o proti rusku...ja som videl video,kde nejaky chalani pichli 8rocnemu chlapcovi do zili heroin...samozrejme chlapec zomrel...skusim najst ten link
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
A čo uprednostňujú baby to neviem, pretože ja uprednostňujem lásku pred sexom... I keď aj k milovaniu niekedy dojde.
A niekedy je to aj inak ten sex nie len pre frajerinu, ale aj z trucu niekedy možno aj z lásky a tak. Mladé baby sú moc naivné... A poznám pár ľudí, čo v istom období sexom a alkoholom zaháňali problémy doma a tak... viem sama...
A najhorší sú chalani, kt. sú schopní znásilniť holku, ani si neuvedomujú koľko ona trpí, aj keď to nedovedú dokonca, kým nenájde človeka, kt. jej vymaže tú spomienku z hlavy, tak bude trpieť dosť dlho. Tie prebdené a preplakané noci neprajem nikomu...
nechceme kopirovat temy, chceme len priniest normalny nazor, ci je to naozaj na skolach bezne, ale len stokrat zvelicene, ako vsetci pozname ten casopis, v ktorom sa to objavilo.
ved ak za tie videa davaju peniaze, tak co by ich studaci neurobili???
ide len o to, ci je to tak aj v skutocnosti , alebo nie.
vdaka za odpovede tym, ktori odpovedali k veci
A na skolach? Kazdym rokom horsie a horsie. Uz sa drbu aj na zakladke, jak tak niekedy citam.