Akoze chcela by som ist velmi na vysoku skolu, to je moj sen ..chcem tam ist ne koli tej skole ale koli tomu zivotu na VS viete ako....tak mi poradte volaku lahku v BA.
@alex458 forum som mozno trosku blbo napisala ale aspon povim uprimne co chcem. @drhouse@miaja a v TT je to jak ? ucit sa od rana do vecer je hlupost .... nie som hlupa mam fajn znamky len leniva do ucenia
to sa len robíš, že si taká blbá, však? súdiac podľa tvojich starších diskusií si buď prekonala nejaké závažné poranenie mozgu (nepadla si na hlavu? ) alebo si robíš srandu (dosť trápnym spôsobom) alebo pod týmto nickom vystupuje iná osoba ako pred tým
Hmm... čakala som, že tvojím snom je dostať sa na nejakú prestížnu školu s ťažkým odborom, ako to bol aj môj sen a neskôr aj realita. Pokiaľ to nie je fake, tak radšej nezaberaj miesto na výške tým, ktorí skutočne chcú študovať a idú si za svojím cieľom.
podla mňa zober svoje dve dedinské kamošky chodte na privát a začnite makať - napr v mekáči alebo v bille zažiješ život a nebudeš chudobná. s tvojím prístupom a gramatikou OMG
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
@silviaaa no ale uz starsia trosku...
@drhouse @miaja a v TT je to jak ? ucit sa od rana do vecer je hlupost .... nie som hlupa mam fajn znamky len leniva do ucenia
oh môj bože.