Prosím vás, mám sony eriu lti 18( arc s) a po pripojení telefónu na nabíjačku mi hneď vyhodí 100%...no keď odpojím aj po pár hodinách tak telefón nevydrží ani pol hodinu a vypne hneď hodí 0%...a keď ho pripojím na nabíjačku zase hodí ihneď 100%...poraď
kolko rokov ma baterku? ak je stara, tak treba vymenit
a co znamena po par hodinach? lebo mne stary android vydrzal cca pol dna a musela som stale dobijat, niekedy pomohl reset, ked som vytiahla baterku
@Pocker
Mne sa dialo niečo podobne nabijal som aj 10 hodin odpojim a o 1 min baterka vybita nevedelsom prečo po 3 dnoch otvorim zadny kryt a baterka sa ani nemestila totalne nafukla jednoznačne je chyba v baterii bohužial musis vymeniť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
a co znamena po par hodinach? lebo mne stary android vydrzal cca pol dna a musela som stale dobijat, niekedy pomohl reset, ked som vytiahla baterku
ale v tvojom pripade by som asi kupila novu
Mne sa dialo niečo podobne nabijal som aj 10 hodin odpojim a o 1 min baterka vybita nevedelsom prečo po 3 dnoch otvorim zadny kryt a baterka sa ani nemestila totalne nafukla jednoznačne je chyba v baterii bohužial musis vymeniť