@wewo je to otrepané, lebo to majú všetky diskofilné 13rčoné pipky... Ale keď máš k tomu zladený štýl a vieš ako sa to nosí, aby to otrepané nebolo (napríklad ja v uchu nosím maličkú ostrúhanú obyčajnú ceruzku) tak to nie je zlá voľba ako sa odlíšiť.
Takže poprosím ťa, nehádž všetkých do jedného veľkého vreca s tými diskofilkami.
@mort to si akože sama na seba v dave ukázala že aha, ja nie som otrepaná, lebo mám v uchu ceruzku?
celá táto móda s deravými ušami je zlá, brrr. kedysi si to ľudia dávali keď sa chceli od más odlíšiť, dnes akoby naopak, keď sa k ním chcú zaradiť. a je fakt jedno či si diskofilka alebo nie
@wewo a ja si myslím, že je to o tom, že každý si dá to, čo sa mu páči a nik nemá právo mu do toho kecať ak to neohrozuje niekoho život alebo to nie je urážlivé.
svoju frustráciu nad tým, že ty sám máš tunel a teda si zrejme väčšinu času považovaný za súčasť stáda sy tu nevybíjaj.
Poukázala som na to ako sa dá vytŕčať z davu, poznám aj takých čo tam nosia plastové figúrky, alebo kocky z lega, ale myslím, že je to prehnané..
Kedysi si to ľudia dávali, keď nechceli byť zotročení, neuvedomil si si, že to môže byť symbol? Parafráza na tento zvyk? Aj keď tie decká tomu nerozumejú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Takže poprosím ťa, nehádž všetkých do jedného veľkého vreca s tými diskofilkami.
celá táto móda s deravými ušami je zlá, brrr. kedysi si to ľudia dávali keď sa chceli od más odlíšiť, dnes akoby naopak, keď sa k ním chcú zaradiť. a je fakt jedno či si diskofilka alebo nie
svoju frustráciu nad tým, že ty sám máš tunel a teda si zrejme väčšinu času považovaný za súčasť stáda sy tu nevybíjaj.
preboha
Poukázala som na to ako sa dá vytŕčať z davu, poznám aj takých čo tam nosia plastové figúrky, alebo kocky z lega, ale myslím, že je to prehnané..
Kedysi si to ľudia dávali, keď nechceli byť zotročení, neuvedomil si si, že to môže byť symbol? Parafráza na tento zvyk? Aj keď tie decká tomu nerozumejú.
@purenarcissism Neviem začo to bolo, ale vďaka