Mala som mobil HTC Wildfire S (žiadna sláva). No raz mi spadol a rozbila sa obrazovka všetko mi ukazuje len nejde na dotyk. Kedže mám nový mobil tak mi ho až tak netreba takže nechcem dať za opravu okolo 60 € ale chcela by som si ho sama opraviť viem že s
@lucvar
Aj sama si to možeš opraviť ako si napisala nejde dotyk možno sa niešo odpojilo to je 1 možnost 2 možnosť že si to pokazila tam musiš nahradiť dotykovu obrazovku ak vieš kde hladať 10 eur maximalne
Nieže by som mal daké predsudky ale si si istá že si to chceš sama opraviť? Aby sa nestalo že pri výmene displaya poškodiš napríklad obojstranny plošny spoj...
preto som tu pisala lebo som sa chcela informovat ako sa to robi alebo tak. ten mobil mi nesuri ani nic take len proste keby sa to dalo tak viem si zohnat obrazovku za 5-10 eur a myslim si ze je skoda ho nechat v skrini ležat alebo vyhodit nikdy nevies ci sa ti nahodou nepokazi mobil.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Aj sama si to možeš opraviť ako si napisala nejde dotyk možno sa niešo odpojilo to je 1 možnost 2 možnosť že si to pokazila tam musiš nahradiť dotykovu obrazovku ak vieš kde hladať 10 eur maximalne
Ak je v tvojich silach opraviť to tak 15 eur stoji dotykovy display na tvoj telefon
A ešte potrebuješ pristroje na vymenu
a ak nevies zistit co na nom odislo, tak sa ani nepytaj...
Kúpiš si dotykové sklo : » www.gsm-shop.sk/prislusenstvo/k... za 26 € a podľa návodu si ho vymeníš
Možno niekde zoženieš to sklo aj lacnejšie ..toto je originál
A video-návodov je na YT plno :
» www.youtube.com/results?search_...
Veľa šťastia.
@77hanes77 dakujem