Anilinctus, anilingus (složenina slov anus, tj. řiť a lingua, tj. jazyk) neboli rimming (z angl.) je sexuální praktika spočívající v uspokojování anální oblasti jazykem. Je to forma tzv. sexuální předehry. Tato praktika zahrnuje rozličné druhy technik, včetně líbání, lízání a zasunování jazyka do konečníku. Rozkoš vzniká díky nervovým zakončením v oblasti análního svěrače. Některé páry jej praktikují též jako formu čištění zadnice. Pokud v tom nacházejí uspokojení i za těchto okolností (čištění), jde pravděpodobně o jev, který psychopatologie označuje jako parafilii (sexuální úchylku) koprofilie (syn. koprolagnie) (uspokojení ze zacházení s výkaly), příp. koprofágie (uspokojení z pojídání výkalů). dobru chut
omg ja som si zo zvedavostou precital vsetky komenty a dost som sa pobavil hlavne na tom"niekdo si testuje klavesnicu"...priznam sa ze aj ja som si myslel ze niekomu blbne klavesnica...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
sa zobuď ty hnusák !
@miki1 a ked ju ližeš tak si semtam uprdne aj skuskom kakaa nie ?
lôl..
ale no,...blé
ja racej pouzivam toaletny papier...
Inak fuj (blee)